ŠOKANTAN PREOKRET! SRPSKOG FUDBALERA PRETUKLI SAIGRAČI: Jedan ga držao, drugi tukao, bio je sav KRVAV (FOTO)
Foto: Facebook/FK Varnsdorf

DRUGA STRANA

ŠOKANTAN PREOKRET! SRPSKOG FUDBALERA PRETUKLI SAIGRAČI: Jedan ga držao, drugi tukao, bio je sav KRVAV (FOTO)

Fudbal -

Nakon objave čeških medija da je srpski fudbaler Bojan Đorđić potegao nož na trenera golmana, javio se menadžer igrača, koji tvrdi da je Đorđić zapravo žrtva u celoj priči.

Menadžer Ilija Majstorović u razgovoru za Kurir naveo je da su Đorđića napali i pretukli njegovi saigrači.

"Doveo sam Bojana u Češku pre osam godina. Uvek je bio dobar dečko, veran. Mnogi igrači, čim im se učini da mogu dobro da prođu, odu kod drugih, ali sa njim sam svih ovih godina imao odličnu saradnju" počinje razgovor menadžer iz Hrvatske, a zatim u dahu nastavlja.

"On je bio drugi strelac prvenstva, jedan od boljih igrača u klubu. Ali ovde u Češkoj je teško za inostrane igrače, posebno za one koji su uspešni. Imali se skoro slučaj sa Srđanom Plavšićem, kojem su napravili gomilu problema. Bojan je bio povređen, bilo je upitno da li će moći da igra narednu utakmicu. Međutim, trener ga je konstantno zvao, da pita hoće li moći da igra. Nakon nekoliko poziva Bojan se iznervirao i prekinuo vezu. Kada se na kraju ipak pojavio na treningu, ljubomorni saigrači su ga napali. Njih dvojica, Čeh i Ukrajinac su ga tukli, tj. jedan ga je držao, a drugi tukao. Završio je sa teškim povredama glave. Na kraju je morao da da izjavu u policiji", navodi Majstorović.

Bojan Đorđić
foto: Ilija Majstorović

"Policija je tu napravila grešku, morali su da ga pošalju u bolnicu, na pregled. Zadobio je teške povrede glave, bio je sav krvav", objašnjava menadžer fudbalera Varnsdorfa.

Zatim dolazi do daljeg zapleta.

"Besan zbog svega što se dogodilo, Bojan je onako sav ispovređivan i ljut zbog toga što je tako napadnut, otišao u prostorije kluba. Došao je u svlačionicu gde je bio i taj trener, držao je nož u ruci, ali nije nikoga napao. Koliko su bile teške povrede glave koje je prethodno zadobio, ubrzo se srušio na pod. Nakon toga su ga ponovo odveli u policiju", navodi Majstorović šta se dogodilo.

Stigla je i pomoć od prijatelja.

"Javio se albanski fudbaler Andrea Memrija, koji je veliki Bojanov prijatelj. On je našao advokata, koji pomaže Bojanu da istera pravdu, jer ovo što su mu uradili nije pošteno. Sakrili su istinu. I otac od tog momka se javio, on je sa Kosova, pitao je koliko treba novca da se pošalje ili šta god treba", zaključuje fudbalerov menadžer ovu tešku priču.

Đorđić je za Varnsdorf nastupio 131 put, a postigao je 33 gola uz 15 asistencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track