U ZVEZDI BIO CENTARFOR, SADA ZAVRŠIO NA GOLU: Nikada ne biste prepoznali igrača koji je Marakanu napustio kao NAJVEĆE RAZOČARANJE
Foto: Starsport

KUCAMO NA VRATA...

U ZVEZDI BIO CENTARFOR, SADA ZAVRŠIO NA GOLU: Nikada ne biste prepoznali igrača koji je Marakanu napustio kao NAJVEĆE RAZOČARANJE

Fudbal -

Navijači Crvene zvezde jedno vreme nisu mogli da prežali činjenicu da je baš on totalno podbacio u dresu njihovog tima.

Igrao je u crveno-belom dresu sada već davne sezone 2007/08 i na 16 utakmica u svim takmičenjima je postigao tek tri pogotka, a nakon toga je, gotovo gde god da je igrao, rešetao mreže.

U pitanju je Ernan Barkos koji se u tih 14 godina fizički prilično promenio.

Odličan je bio u kineskom Šenženu, ali i brazilskim timovima Palmeiras i Gremio kao i u ekvadorskom Guitu.

Barkos danas igra u Prvoj ligi Perua i to za prvoplasirani tim Alijanca Lima. Ima 38 godina i uprkos tome je najbolji strelac lige.

Stvar koja ga odvaja od drugih igrača viđena je na poslednjoj utakmici kada je stao na gol i oduševio navijače, ali i ljubitelje fudbala koji su ovu situaciju ispratili preko društvenih mreža.

Barkos, kojeg bi malo koji navijač Crvene zvezde danas prepoznao, bio je strelac na gpostovanju Ajakuču, a u završnici je stao na gol nakon što je golman Kampos dobio crveni karton u 93. minutu.

Imao je i jednu intervenciju kada je uhvatio loptu nakon centaršuta iz slobodnog udarca, a prethodno je nasmejao saigrače pošto se nepotrebno bacio u prazno i pustio loptu da prođe u gol aut.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track