SNAŽAN ODGOVOR DELIJAMA IZ MAĐARSKE: Pristalice Ferencvaroša uzvratile Zvezdi BRUTALNOM PORUKOM (FOTO)
Foto: Profimedia

LIGA EVROPE

SNAŽAN ODGOVOR DELIJAMA IZ MAĐARSKE: Pristalice Ferencvaroša uzvratile Zvezdi BRUTALNOM PORUKOM (FOTO)

Fudbal -

Navijači Ferencvaroša, čiji klub je obezbedio prvo mesto u grupi H Lige evrope, napravili su zanimljivu koreografiju na poslednjoj utakmici.

Preko čitave tribine su razvili sliku na kojoj je nacrtan bolid Formule 1 u bojama Ferencvaroša, iza njega su ostali Monako i Trabzon koji se vide u retrovizoru, dok je bolid Crvene zvezde izleteo sa staze i slupan, a dim se izdiže iznad vozila.

Tako su pristalice popularnog Fradija odgovorile na raniju najavu Crvene zvezde pred početak grupne faze, u kojoj su prikazani fudbaleri crveno-belih i Monaka kako se trkaju vozeći bolide.

Nakon pet odigranih kola, Ferencvaroš je prvi na tabeli sa 10 bodova, Monako je drugi sa 7, a Trabzon i Zvezda imaju po 6.

Crveno-belima je potrebna pobeda na gostovanju Monaku u poslednjem kolu, kako bi obezbedila drugo ili treće mesto u grupi.

U slučaju remija ili poraza u tom meču, Zvezdi će za treće mesto biti neophodna pomoć upravo od Ferencvaroša, koji gostuje Trabzonu bez rezultatskog imperativa.

Čak i ako Zvezda savlada Monako, za drugo mesto će joj opet biti potrebna pomoć Ferencvaroša, koji u tom slučaju ne sme da izgubi istom ili većom razlikom od one kojom bi Zvezda pobedila Monako.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track