PANIKA ZBOG POVREDE DUŠANA VLAHOVIĆA! Italijani dali LOŠE PROGNOZE - evo šta to znači za Piksija i Orlove!
Foto: Profimedia

SERIJA A

PANIKA ZBOG POVREDE DUŠANA VLAHOVIĆA! Italijani dali LOŠE PROGNOZE - evo šta to znači za Piksija i Orlove!

Fudbal -

Nije dobro! Nikako! Loše prognoze stižu sa "čizme" oko povrede Dušana Vlahovića! Reprezentativac Srbije skoro sigurno neće biti na raspolaganju treneru Masimilijanu Alegriju za meč sa Lećeom (subota 18 časova), a kako prenose italijanski mediji mogao bi da bude van tima i za duele sa Pari Sen Žermenom i Interom.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Vlahović, koji je izašao iz igre tokom duela sa Benfikom zbog, kako se u prvi mah činilo - bezazlene povrede, sada je stavio na ozbiljne muke sve u Juventusu, ali i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Kako prenosi "Tuto sport" trener "stare dame" stavio je srpskog napadača "na hlađenje" kako se već postojeći problem ne bi dodatno zakomplikovao.

"Svi u klubu se nadaju da bi problem mogao da se reši brzo, bez većih posldica. Poigravanje sa sudbinom bilo bi baš opasno, posebno ako se uzme u obzir stanje sa povredama u klubu. Lekari će pratiti razvoj situacije iz dana u dan pre donošenja konačne odluke", navodi se u tekstu i dodaje da je srpski fudbaler sa "aduktorom" već imao problema prošle sezone.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Mediji u Italiji smatraju da bi izostanak Dušana Vlahovića bio veliki hendikep za Juventus, a istu bojazan dele i ljubitelji fudbala u Srbiji. Ipak, svi se nadaju da će se bivši fudbaler Partizana i Fiorentine uspešno oporaviti i biti jedan od putnika za Katar.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track