KO JE BOLJI, RONALDO ILI MESI: Portugalac u džepu uvek ima papir, kada ga naljute on im pokaže ŠTA NA NJEMU PIŠE
Foto: Profimedia

večna dilema

KO JE BOLJI, RONALDO ILI MESI: Portugalac u džepu uvek ima papir, kada ga naljute on im pokaže ŠTA NA NJEMU PIŠE

Fudbal -

Knjiga i sportskom rivalstvu između Kristijana Ronalda i Lea Mesija trebalo bi da ugleda svetslost dana za neke dve nedelje. Knjiga ima naziv - Mesi vs. Ronaldo: Jedno rivalstvo, dva GOATA.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA

Engleski tabloid "The Sun" objavio je priču o papiriću koji Kristijano Ronaldo uvek sa sobom nosi u džepu. O čemu se zapravo radi otkrio je kondicioni trener Sportinga iz Lisabona Karlos Bruno.

On je objasnio da je jednom bio u Realovom kampu usred rasprave oko toga ko je bolji, da li Ronaldo, ili Mesi. Portugalac je prekinuo polemiku tako što je izvukao papir i pokazao svima šta piše na njemu.

- Izvadio je papir iz džepa na kojem su napisana sva njegova dostignuća u karijeri. Sve ono što je osvojio s klubovima, ali i na individualnom nivou što je postigao. Izvadio je papir i samo kratko rekao: "Nije loše, zar ne?!". Ništa novo za njega, to je njemu samo dodatna motivacija i zbog toga je napravio tako velike stvari u karijeri - rekao je Bruno.

Leo Mesi
foto: EPA

Kristijano Ronaldo (35) u karijeri je osvojio pet Zlatnih lopti, nagradu za najboljeg fudbalera sveta, dok je Leo Mesi ovo prestižno priznanje uzimao sedam puta. Niko nikada nije osvojio više trofeja od njih dvojice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track