Bejl: Verujemo u dobar rezultat protiv Srbije

Bejl: Verujemo u dobar rezultat protiv Srbije

Fudbal -
Vels je u prvom kolu poražen na svom terenu od Belgije sa 0:2, dok je Srbija igrala nerešeno 0:0 sa Škotskom u Glazgovu. Hrvatska je kao domaćin pobedila Makedoniju sa 1:0

BEOGRAD - Reprezentativac Velsa u fudbalu Geret Bejl rekao je da je njegova selekcija puna samopouzdanja pred utakmicu sa Srbijom u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koja će igrati sutra od 20.30 u Novom Sadu.

"Samouvereni smo i verujemo da možemo da napravimo dobar rezultat", rekao je Bejl za britanski San (Sun).

Bejl je rekao da u Grupi A, u kojoj su još Belgija, Hrvatska, Makedonija i Škotska, nema evropskih fudbalskih sila i da svako u može po plasmana na završni turnir u Brazilu 2014. godine.

"Ovo je grupa u kojoj nema sila poput Španije, Francuske ili Nemačke. Ovde svako svakoga može da pobedi svakoga", kazao je odbrambeni igrač engleskog Totenhema.

Bejl je istakao da je cilj Velsa da osvaja bodove kod kuće, ali da je svaki dobar rezultat u gostima bonus i da veruje da mogu do dve pobede iz naredne tri utakmice.

"Naravno da nam je cilj da pobeđujemo kod kuće, ali mi uvek idemo na pobedu u gostima. Verujem da možemo do dve pobede iz naredne tri utakmice", kazao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track