MIJAILOVIĆ PODNEO KANDIDATURU ZA PREDSEDNIKA: Smeši li se treći mandat za popularnog Tozu u FK Crvena zvezda
Foto: www.crvenazvezdafk.com

Izbori 11. i 12. novembra

MIJAILOVIĆ PODNEO KANDIDATURU ZA PREDSEDNIKA: Smeši li se treći mandat za popularnog Tozu u FK Crvena zvezda

Fudbal -

Izveštač Kurira iz Monaka - Aleksandar Radonić

Svetozar Mijailović, predsednik FK Crvena zvezda, zvanično je danas podneo kandidaturu za novi četvorogodišnji mandat.

Izbori za predsednika FK Crvena zvezda biće održani 11. i 12. novembra, petak i subota, u Medija centru na stadionu "Rajko Mitić" ili elektronskim putem. Ukoliko bude izabran za predsednika crveno-belih ovo će Mijailoviću biti treći mandat na čelu kluba.

Kurir je ranije pisao da bi pored Svetozara Mijailovića kandidature mogli da podnesu Draško Marković i Branko Radujko. Obojica su već godinama bliski Fudbalskom klubu i Sportskom društvu Crvena zvezda, te kao i Svetozar Mijailović cenjeni i poštovani u crveno-beloj porodici. Za sada nije poznato kakve ambicije imaju Marković i Radujko, ali se vrlo lako može desiti da Mijailović bude jedini kandidat na predsedničkim izborima FK Crvena zvezda. Prvi izbor na mesto predsednika kluba, Svetozar Mijailović imao je u decembru 2014.godine.

Do subote 5.novembra mogu da se podnose kandidature za mesto predsednika, a isto važi i za elektronsko glasanje. Ukoliko ne bude drugih prijava za Svetozara Mijailovića bi se onda glasalo po sistemu "za" i "protiv". Za izbor predsednika glasaju članovi kluba, njih ima oko 15.000, i potrebna je prosta većina za novi mandat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track