ŠTA PRIČAŠ TI?! Scena o kojoj bruji Italija! Kamera uhvatila Ibrahimovićev IZLIV BESA: Zlatan očitao lekciju novinaru (VIDEO)
Foto: Printscreen

POBESNEO

ŠTA PRIČAŠ TI?! Scena o kojoj bruji Italija! Kamera uhvatila Ibrahimovićev IZLIV BESA: Zlatan očitao lekciju novinaru (VIDEO)

Fudbal -

Iako je početkom oktobra proslavio svoj 41. rođendan, iskusni napadač Zlatan Ibrahimović ne razmišlja o penziji.

Trenutno se oporavlja od operacije kolena i ukoliko sve bude teklo po planu, početkom naredne godine očekuje se njegov povratak na teren.

Saigračim ne može da pomogne na terenu, ali to čini svojim prisustvo pored klupe. Protiv Salzburga je svih devedeset minuta bodirio tim, pa je često bio u kadru tokom meča.

Nakon poslednjeg zvižduka kamere su želele da snime njegovu proslavu trijumfa, ali umesto toga zabeležile su izliv besa iskusnog asa.

"Šta pričaš ti? Nemoj ići okolo i pričati kako ne igram. ne smeš to da govoriš, ako nisi čuo od mene! Ne smeš o tome da pričaš", vikao je Zlatan.

Njegove reči bile su upućene italijanskom novinaru Alesandru Alkiatu koji je prošlog meseca objavio da će se Zlatan penzionisati ako ne bude dao pozitivne signale u decembru.

Njegov tekst očito se nije dopao Ibrahimoviću, koji je čekao priliku da mu očita lekciju - u svom stilu, naravno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track