TRENER FULAMA OTKRIO ZAŠTO MITROVIĆ NIJE IGRAO PROTIV SITIJA: Srbija može mnogo mirnije da spava!
Foto: Printscreen

mali predah

TRENER FULAMA OTKRIO ZAŠTO MITROVIĆ NIJE IGRAO PROTIV SITIJA: Srbija može mnogo mirnije da spava!

Fudbal -

Iz "čista mira" je odjeknula informacija da je Aleksandar Mitrović zbog povrede propustio gostovanje Fulama protiv Mančester sitija, koje su "građani" rešili u svoju kortist tek u sudijskog nadoknadi, golom najboljeg strelca Premijer lige Erlinga Halanda.

Srpska javnost ostala je u šoku zbog saznanja da je najbolji strelac u istoriji Orlova obnovio povredu nepune tri nedelje pre početka Mundijala u Kataru. Ipak, tokom popodneva stigle su ohrabrujuće vesti sa Krejven kotidža.

Aleksandar Mitrović
foto: Profimedia

Od očekivanog duela Erlinga Halanda i Aleksandra Mitrovića u dvoboju Mančester sitija i Fulama (2:1) nije bilo ništa. Norvežanin je izostao iz prve postave "građana" i ušao sa klupe, dok Mitrovića nije bilo ni u protokolu kluba iz Londona. Razlog?

Povreda zgloba našeg asa, ali kako kaže trener Fulama Marko Silva - blaže prirode i razloga za strah za navijače londonskog kluba, ali i reprezentacije Srbije, ne bi trebalo da bude. Dakle, Srbija može mnogo mirnije da spava!

Jednostavno, u pitanju je procena lekarske službe i stručnog štaba Fulama da je Mitrogolu neophodan predah kako bi spreman dočekao naredni okršaj sa Mančester junajtedom naredne nedelje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track