DA LI SE ISTORIJA PONAVLJA? Englezi najavljuju BOMBU: Vlahović MENJA RONALDA i prelazi u Mančester u senzacionalnom transferu?!
Foto: @starsport

PONOVO

DA LI SE ISTORIJA PONAVLJA? Englezi najavljuju BOMBU: Vlahović MENJA RONALDA i prelazi u Mančester u senzacionalnom transferu?!

Fudbal -

Kristijano Ronaldo će verovatno napustiti Mančester junajted na kraju sezone, a glavni kandidati da ga zamene su Dušan Vlahović i Benjamin Šeško, prenose britanski mediji.

List Mirror tvrdi da Mančester želi da iskoristi neuspeh Juventusa u Ligi šampiona i potpiše na leto ugovor sa srpskim napadačem.

Ronaldo se već neko vreme nalazi u lošim odnosima sa trenerom Ten Hagom, a iako je na poslednje tri utakmice bio starter, o njegovom odlasku iz Mančestera ne prestaje da se govori

Kristijano Ronaldo, Erik Ten Hag
foto: Profimedia

Procenjuje se da bi za transfer Šeška iz Lajpciga Junajted morao da izdvoji oko 40 miliona funti, dok bi obeštećenje Juventusu za Vlahovića bilo znatno više.

Benjamin Šeško
foto: EPA

U slučaju da Vlahović na kraju sezone zaista na kraju pređe u Mančester junajted , to bi na neki način bilo ponavljanje istorije. Po odlasku Ronalda iz Juventusa, upravo je srpski napadač doveden da zauzme njegovo mesto.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track