OVE LEPOTICE SU DRHTALE ZBOG FILIPA KOSTIĆA: Dve lepe navijačice Juventusa uživale u sjajnoj partiji Srbina protiv Intera
Foto: Printscreen/Instagram, Alberto Gandolfo/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

imale su šta da vide

OVE LEPOTICE SU DRHTALE ZBOG FILIPA KOSTIĆA: Dve lepe navijačice Juventusa uživale u sjajnoj partiji Srbina protiv Intera

Fudbal -

Briljirao je Filip Kostić u derbiju Serije A između Juventusa i Intera (2:0). Sa dve asistencije za Adrijana Rabioa i mladog Nikola Fađolija Srbin je bio najbolji akter meča.

Filip Kostić
foto: EPA

Uz to, Filip Kostić pogodio je stativu gola "nero-azura" i imao nekoliko fantastičnih begova po bočnoj strani, čime je dovodio do ludila igrače Intera i njihovog trenera Simonea Inzagija.

Da je bilo žestoko i na tribinama stadiona "Alijanc" pokazuju i fotke vatrenih navijačica ovog kluba. Naravno, nisu propustile priliku da budu na tribinama i bodre svoj kluba.

Zanosna crnka Karlota Kanće drhtala je zbog našeg Filipa Kostića. Ona je vatrena simpatizerka "bjanko-nera" i ne propušta nijednu utakmicu voljenog kluba u Torinu.

Kako je priznala, ljubav prema Juventusu usadio joj je otac, koji ju je od malih nogu vodio na stadion.

Još jedna lepotica iz Torina bodrila je voljeni klub protiv Intera. Radi se o Mihaeli Lulu, poznatoj blogerki i instagram zvezdi, pod nadimkom Mis Juve.

Ona ima ogroman broj obožavatelja na društvenim mrežama, a njena instagram stranica prepuna je fotografija u dresovima Juventusa ili u crno-belim kombinacijama.

I Karlota i Mihaela zadovoljne su otišle sa stadiona posle trijumfa Juventusa nad Interom. Nadaju se boljim danima svog kluba i gaje nadu da bi Juve posle ove utakmice mogao da su uključi u trku za titulu i mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track