VELIKI JUBILEJ: Obeleženo 25 godina Visoke sportske i zdravstvene škole strukovnih studija iz Beograda
Foto: FSS

TRADICIJA

VELIKI JUBILEJ: Obeleženo 25 godina Visoke sportske i zdravstvene škole strukovnih studija iz Beograda

Fudbal -

U dvorani hotela "Hajat" u Beogradu obeležno je 25 godina postojanja Visoke sportske i zdravstvene škole strukovnih studija iz Beograda.

Lider u obrazovanju sportskih trenera i menadžera, zdravstvenih radnika, strukovnih fizioterapeuta i strukovnih medicinskih sestara, ova jedinstvena i visokoobrazovna ustanova bila je i jeste dom mnogih studenata koji su imena od ugleda u društveno – sportskom životu Srbije.

Marko Nikolić, Vladan Milojević, Vanja Grbić, Dragutin Topić, Žikica Milosavljević, Ivana Maksimović, Boban Marjanović, ali i Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, kao i mnogi drugi uspešni pojedinci, svojim poverenjem u stručno nastavni kadar Visoke sportske i zdravstvene škole, potvrdili su samo obrazovni uticaj ove ustanove.

Fudbalski savez Srbije
foto: FSS

Goste na svečanosti pozdravili su prof. dr Jovan Šurbatović, predsednik Skupštine vlasnika udela Škole i dr Nebojša Ilić, predsednik Saveta škole.

Domaćin se zahvalio i uručio zahvalnice mnogim institucijama sa kojima Visoka sportska i zdravstvena škola sarađuje, a među njima je i Centar za edukaciju fudbalskih trenera FS Srbije.

Ispred FS Srbije bio je prisutan Stevan Stojanović, legendarni kapiten Crvene zvezde, aktuelni direktor A reprezentacije Srbije, a vredi istaći da su u prethodnih 25 godina mnoga velika imena srpskog i jugoslovenskog fudbala i sporta bila u ulozi predavača, a njihova imena i karijere sve govore: Miljan Miljanić, Radomir Antić, Ilija Petković, Aleksandar Janković, Svetislav Pešić, prof. Branislav Pokrajac, dr Dane Korica, Lazar Grozdanović, Slobodan Popović, Žarko Paspalj, Bogdan Obradović, Aleksandar Marinković…

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track