STANKOVIĆ ISKLJUČEN ZBOG SVAĐE SA SRPSKIM FUDBALEROM! Trener Sampdorije BESNEO I PSOVAO, a evo zbog čega je POLUDEO (VIDEO)
Foto: Profimedia

SERIJA A

STANKOVIĆ ISKLJUČEN ZBOG SVAĐE SA SRPSKIM FUDBALEROM! Trener Sampdorije BESNEO I PSOVAO, a evo zbog čega je POLUDEO (VIDEO)

Fudbal -

Trener Sampdorija, Dejan Stanković, objasnio je zbog čega je isključen na utakmici protiv Torina.

Ekipa iz Đenove je doživela poraz na gostovanju rezultatom 2:0, a nakon drugog gola "Bikova", srpski trener je isključen.

Delovalo je da je nekadašnji trener Crvene zvezde psovao sudiju Davidea Masu, međutim, nakon utakmice je poručio da se to nije dogodilo, već da je neposredno pre drugog gola domaćina tražio od Nemanje Radonjića, fudbalera Torina i strelca prvog pogotka, da izbaci loptu iz igre pošto je jedan fudbaler Sampdorije ležao na travi žaleći se na povredu.

"Ušao sam na teren i zbog toga sam isključen. Upetljao sam se sa Radonjićem jer nije izbacio loptu. Video sam Rinkona na zemlji, jako je pao. Tri dana ranije primili smo gol sa Berežinskim na zemlji, a Fiorentina nije izbacila loptu i postigli su pogodak. Počeo sam da vičem kako treba izbaciti loptu, ali nisam vređao sudiju. Apsolutno ne", rekao je Stanković.

Akciju nakon koje fudbaleri Sampdorija skaču prema Radonjiću možete da pogledate na sledećem snimku od vremena 1:27, a nešto više od 30 sekundi nakon pomenute situacije je Torino stigao do drugog gola.

Stanković je dodatno pojasnio situaciju i poručio je da je Ivan Jurić, hrvat na klupi Torina uspeo da ga smiri nakon što mu je sudija pokazao crveni karton.

"U razgovoru sa saradnicima izgledalo je da sam uvredio sudiju, nisam. Vikao sam na srpskom Radonjiću da izbaci loptu. Mnogi ulaze na teren kada protestuju, nisam mislio da će me zbog jednog metra isključiti. Posle isključenja bio sam ljut. I tamo sam pričao na italijanskom, Jurić me je odveo. Ne prihvatam crveni karton jer nisam uvredio sudiju. Plašio sam se da ćemo primiti gol kao protiv Fiorentine. Žao mi je navijača i kluba. U subotu je meč, pa da vidimo šta će biti", zaključio je Dejan Stanković.

Kada je stigao u Sampdoriju Stanković je znao da ga čeka težak zadatak,a nakon 14 kola Serije A, Sampdorija ima samo šest bodova i nalazi se na 19. mestu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track