SRPSKI FUDBALER BRUTALNO ODGOVORIO NA PROVOKACIJE BIVŠEG KLUBA: Ninković sjajnom asistencijom rešio derbi Sidneja (VIDEO)
Foto: Profimedia

A-LIGA

SRPSKI FUDBALER BRUTALNO ODGOVORIO NA PROVOKACIJE BIVŠEG KLUBA: Ninković sjajnom asistencijom rešio derbi Sidneja (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbaler Miloš Ninković, koji ove sezone nastupa za Vestern Sidnej, sjajnom asistencijom rešio je pitanje pobednika u gradskom derbiju protiv Sidneja - 1:0.

Samom duelu prethodile su brojne prozivke na račun Ninkovića, od strane navijača i članova Sidneja, za koji je bivši igrač Crvene zvezde na nastupao u prethodnih sedam godina.

Nije se srpski fudbaler previše obazirao na ove provokacije, već je sve što se treba reći pokazao na terenu.

Igrao se 70. minut kada je Ninković povukao kontru, majstorskim potezom izbacio svog čuvara, a zatim prosledio loptu Kusini Jengi, koji uspešno završava akciju.

Ovaj gol ispostavio se kao odlučujući, gosti su do kraja sačuvali prednost i tako došli do tri važna boda.

Ovom pobedom, Vestern Sidnej je došao na drugo mesto A-lige, sa 13 osvojenih bodova iz šest odigranih utakmica, tri manje od prvoplasiranog Melburn Sitija.

Sidnej se nalazi na petom mestom, sa samo 7 bodova.

U najjačoj ligi Australije učestvuje 12 timova. Šest najboljih u regularnom delu sezone igraju plej-of, s tim da dva prvoplasirana idu direktno u polufinale, dok ekipe od 3. do 6. mesta igraju četvrtfinale.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track