DŽAJA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE OPERACIJE: Legenda Zvezde Dragan Džajić sa veteranima i fudbalerima glasao na izborima!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

Marakana

DŽAJA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE OPERACIJE: Legenda Zvezde Dragan Džajić sa veteranima i fudbalerima glasao na izborima!

Fudbal -

Prvi dan izbora za predsednika FK Crvena zvezda protekao je mirno. U Medija centru stadiona "Rajko Mitić" glasali su članovi kluba, a među njima legende i aktuelni fudbaleri.

Svetozar Mijailović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Glasanje se nastavlja danas u terminu od 10.00 do 18.00 časova. Jedini kandidat je dosadašnji predsednik Svetozar Mijailović, pa se glasa po sistemu "za" i "protiv".

Gužva koja se napravila ispred Medija centra stadiona "Rajko Mitić", samo je najavila ono za šta smo dobili potvrdu u toku dana, a to je da su zvezdaši shvatili svoju dužnost, te da je izlaznost tokom prvog dana bila velika.

Mitar Mrkela
foto: www.crvenazvezdafk.com

Demokratski princip po kom svako ko je član kluba ima pravo da glasa, samo je dodatno učvrstio tezu da je Zvezda porodica. Svetozar Mijailović glasao je prvog dana, a zatim za njim i Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, Marko Petrović, Marko Marin i Miloš Milojević (kao i čitav stručni štab). Bili su tu i prvotimci Crvene zvezde predvođeni kapitenom Milanom Borjanom koji su glasali, ali i čelni ljudi Omladinske škole - Dragan Mladenović i Nikola Jelić, zajedno sa trenerima.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Najveću pažnju privukli su veterani, legende Crvene zvezde predvođene Draganom Džajićem i Vladimirom Petrovićem Pižonom. Čuveni Džaja tako se pojavio prvi put u javnosti posle operacije kuka. Legenda se sjajno oporavlja posle hirurške intervencije prošlog meseca.

Vladimir Petrović Pižon
foto: www.crvenazvezdafk.com

Uz njih bili su tu još Dušan Savić, Ratomir Dujković, Boško Đurovski, Zdravko Borovnica, ali i članovi Upravnog odbora Crvene zvezde - Miljko Ristić, Slobodan Babić, Zoran Avramović. Glasao je i Den Tana.

Dušan Savić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Svaki birač u obavezi je da sa sobom ponese ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu kojom se potvrđuje identitet, kao i člansku kartu. Takođe, članovi koji su se prijavili da glasaju preko interneta, neće biti u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track