DEVOJKA TENISERA OTKRILA MONSTRUOZNE DETALJE LJUBAVNE VEZE: Uživao je u modricama, u podrumu je imao lutke za vezivanje (FOTO)
Foto: Instagram

STRAŠNO

DEVOJKA TENISERA OTKRILA MONSTRUOZNE DETALJE LJUBAVNE VEZE: Uživao je u modricama, u podrumu je imao lutke za vezivanje (FOTO)

Tenis -

Pejdž Lorens (24) uživa u ljubavi sa američkim teniserom Tomijem Polom, a pažnju javnosti pruvukla je posle ispovesti o bivšoj vezi u kojoj je njen momak imao veoma čudne zahteve.

U pitanju je glumac Armi Hamer sa kojim je provela četiri meseca u ljubavnoj romansi. A ispostaviće se kasnije - to je bilo sve samo ne romantično.

- Uživao je u tim modricama. Rekao mi je da u podrumu porodične kuće ima lutke za vežbanje vezivanja. Iskreno sam se naježila. Bilo mi je jako čudno, nisam nikad pre čula tako nešto - rekla je Pejdž za "The San" početkom prošle godine i dodala da je glumac govorio je i o tome da želi da zadavi sopstvenog psa.

Tomi Pol je trenutno 29. igrač sveta, a u centar pažnje je dospeo kada je na Mastersu Parizu pobedio Rafaela Nadala, tada su mnogi u loži primetili i njegovu devojku.

Brojne žene su se javile s optužbama na Hamerov račun, a na teret mu se stavlja slanje uznemirujućih poruka o kanibalizmu, fantazijama o silovanju, posedovanju robova i ispijanju krvi. Kada je shvatila o kakvoj se osobi radi Pejdž je pobegla, a sada je sreću pronašla u zagrljaju slavnog tenisera.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track