ŠOKANTNO, LALATOVIĆ ZAGRMEO POSLE TSC! Sudija mi je prišao i rekao: `Imam naređenje, ti vrlo dobro znaš od koga`!
Foto: Starsport

SKANDAL

ŠOKANTNO, LALATOVIĆ ZAGRMEO POSLE TSC! Sudija mi je prišao i rekao: `Imam naređenje, ti vrlo dobro znaš od koga`!

Fudbal -

TSC je lagano pobedio niški Radnički u Bačkoj Topoli sa 2:0, iako je razvoj događaja mogao da bude drugačiji, da su gosti iskoristili nekoliko svojih prilika pri minimalnom vođstvu za domaće.

Tim iz Bačke Topole je u poslednjih pola sata imao igrača više, a brojčanu prednost je iskoristio za postizanje još jednog pogotka.

''Očekivana utakmica. Radnički je specifična ekipa, dosta duela jedan na jedan. Nismo se malo snalazili u presingu u prvom poluvremenu. Momcima kapa dole, svima u klubu, na dobrom smo putu da ostvariumo ciljeve i pokušaćemo da budemo još bolji u drugom delu sezone'', rekao je posle meča trener TSC-a Žarko Lazetić za TV arena sport.

Nenad Lalatović, Dragan Šarac
foto: @starsport

Njegov kolega sa klupe Radničkog Nenad Lalatović je bio mnogo pričljiviji.

''Sami smo sebe pobedili. Etongu je imao u prvom minutu čistu loptu, on je vraća po centrali, posle odmah primimo gol. Na početku drugog poluvremena, Štulićeva šansa jedan na jedan, a sa igračem manje je bilo sve gotovo. Čestitam TSC-u, ali moram da kažem da mi je prišao sudija pred utakmicu i rekao 'meni je naređeno da bilo koja tvoja reakcija da bude, ja moram da te isključim'. Neki treneri mogu ovde da skaču, a meni je naređeno da budem li bilo šta uradio, da ću biti isključen, da je to naređenje - kategoričan je bio Lalatović.

On je dodao da ne zna od koga je to naređenje stiglo!

- Krivo mi je što se takve stvari rade u srpskom fudbalu, da ti dođe sudija i da ti kaže 'imam naređenje, ti vrlo dobro znaš od koga'. Gledam kolegu kako vodi tim, ja ne mogu, moram da secdim na klupi. TSC-u čestitam na trećem mestu, zasluženo su pobedili - poručio je Nenad Lalatović.

Utakmicu u Bačkoj Topoli je sudio Jovan Šegrt.

Kurir sport

Bonus video:

03:18

Lalatović bez dlake na jeziku: Stanojević je najbolji trener u Superligi, ali mi se ne bojimo Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track