TRI KOMADA ZA BRATA BORJANA, ALI U NOKAUT FAZI: Zanimljiva poruka Strahinje Erakovića svom kapitenu iz Crvene zvezde!
Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

šaljivo

TRI KOMADA ZA BRATA BORJANA, ALI U NOKAUT FAZI: Zanimljiva poruka Strahinje Erakovića svom kapitenu iz Crvene zvezde!

Fudbal -

Strahinja Eraković je jedini fudbaler iz Superlige Srbije na spisku Dragana Stojkovića. Nacionalni fudbalski tim naše zemlje, sutra od 16.30 časova igra prijateljsku utakmicu protiv Bahreina.

Strahinja Eraković
foto: FSS

Taj meč biće generalna proba za Orlove pred početak Svetskog prvenstva u Kataru, a Strahinja Eraković kaže kako se oseća kao jedini igrač iz domaćeg prvenstva na spisku od 26 najboljih srpskih fudbalera.

- To je obaveza više! U Kataru branim čast domaćeg prvenstva i trudiću se da opravdam očekivanja fudbalske javnosti. Reprezentacija je mnogo viši nivo od Superlige Srbije i to poziva na još veću odgovornost. Informacija me je zatekla u autu, počeli su da me bombarduju pozivima i porukama, najpre porodica, pa svi ostali - rekao je za sajt FSS Strahinja Eraković i nastavio:

- Reakcija je bila fenomenalna, nisam mogao da verujem da sam se našao među putnicima za Katar, želeo bih da se zahvalim selektoru i stručnom štabu na ukazanom poverenju.

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Strahinja Eraković biće jedan od trojice fudbalera Crvene zvezde na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Pričao sam malo sa Osmanom Bukarijem, pretpostavljao sam da će biti pozvan za reprezentaciju Gane. On prati našu reprezentaciju, zna sa kakvim kvalitetom raspolažemo i dao nam je velike šanse za dobar plasman na Mundijalu. Milanu Borjanu sam poželeo da prođe grupu i da se sastanemo u nokaut fazi. Bilo bi lepo da se vidimo u finalu, da mu damo tri komada i da pokažemo ko je ko.

Strahinja Eraković
foto: Starsport

Mladi defanzivac oduševljen je atmosferom u nacionalnom timu.

- Nisam verovao da je sve na ovom nivou, dok nisam ušao u reprezentaciju i postao deo jedne fantastične grupe. Iako sam među najmlađima u timu, osećam se zaista lepo, svi me gledaju na isti način, od kapitena Dušana Tadića do mog druga Ivana Ilića. Dišemo kao jedan i to je najveća prednost ove generacije. Čekamo sa nestrpljenjem 24. novembar. Možda su nas neki svetski mediji prerano otpisali. Govori se mnogo o brazilskom inatu, pa valjda je srpski inat veći od brazilskog. Polako. O minutaži uopšte ne razmišljam, čast mi je što sam akter najveće smotre svetskog fudbala i uživam družeći se sa ovim divnim momcima - objasnio je Strahinja Eraković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track