RONALDO OTKRIO ŠTA STVARNO MISLI O MESIJU: Izvređao klub, trenera, saigrače... A kada su ga pitali o Mesiju usledio je pravi ŠOK!
Foto: Profimedia

iznenadio mnoge

RONALDO OTKRIO ŠTA STVARNO MISLI O MESIJU: Izvređao klub, trenera, saigrače... A kada su ga pitali o Mesiju usledio je pravi ŠOK!

Fudbal -

Eksplozivni intervju koji je Kristijano Ronaldo dao britanskom novinaru Pirsu Morganu danima je tema broj jedan na Ostrvu.

Porugalac je rešio da ispriča sve što mu leži na duši. Nije štedeo klub Mančester junajted, trenera Ten Haga, pa ni svoje saigrače. Osuo je paljbu po svima i tako žestoko uzdrmao fudbalsku javnost.

Međutim, kada ga je novinar pitao šta misli o svom najvećem rivalu Lionelu Mesiju, Ronaldo je promenio poloču.

Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi
foto: Profimedia

Portugalac je iskazao veliko poštovanje prema argentinskom čarobnjaku.

"Mesi? Čovek koga neverovatno poštujem, posebno zbog načina na koji uvek govori o meni. Čak i naše supruge imaju veliko međusobno poštovanje. Odnos je fenomenalan", kaže Ronaldo i nastavlja:

"On je neverovatan igrač! Mađioničar! Delili smo pozornicu 16 godina. Zamislite - 16 godina. Imam odličan odnos sa njim. Veliki čovek koji je napravio velike stvari za fudbal", iskren je bio Ronaldo.

U prethodnih 15 godina Ronaldo i Mesi su dominirali svetskim fudbalom. Zajedno su osvojili 12 Zlatnih lopti, od čega Mesi sedam, a Ronaldo pet.

Često su mediji pisali kako između njih postoji određena netrpeljivost, ali to očigledno nije istina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja