TEŠKA SITUACIJA ZA SRPSKOG FUDBALERA U ČEŠKOJ: Nakon incidenta mu BLOKIRANI transferi! Da je Čeh kupili bi ga Hajduk i Osijek
Foto: Facebook/FK Varnsdorf

POSLEDICE INCIDENTA

TEŠKA SITUACIJA ZA SRPSKOG FUDBALERA U ČEŠKOJ: Nakon incidenta mu BLOKIRANI transferi! Da je Čeh kupili bi ga Hajduk i Osijek

Fudbal -

Srpski fudbaler Bojan Đorđić nalazi se u teškoj situaciji nakon incidenata u Češkoj, kada je prvo navedeno da je on potegao nož na trenera, a zatim da je zapravo on pretučen od strane saigrača.

Nakon ovog incidenta u fudbalskom klubu Varnsdorf, Đorđić je završio u bolnici, a sada zbog cele situacije ima problem da nađe novi klub.

Njegov menadžer Ilija Majstorović u izjavi za Kurir tvrdi da su javnost u Češkoj i menadžeri zapravo uveli neku vrstu embarga za njega i njegovog klijenta.

"Ne mogu da prodam igrača koji je imao 15 golova i 10 asistencija u 2. Češkoj ligi, ne mogu da ga prodam u prvu ligu. Kad bi češki igrač dao kod nas u Hrvatskoj 15 golova, kupili bi ga Hajduk i Osijek, a meni uveli embargo. Žalosno je kakvu nepravdu trpimo, boli me srce i duša šta sve pišu", otvara dušu za Kurir menadžer fudbalera.

Bojan Đorđić
foto: Ilija Majstorović

"Samo pišu o Bojanu i nožu, samo nas napadaju, velika nepravda, a Bojan je pravo dobar dečko, svi mu daju podršku. Jednom novinaru u Češkoj sam pokazao nalaz od Bojanovog doktora, da Bojan nije kriv i tražio mu da to da u novine, ali on je odbio", navodi Majstorović, hrvatski menadžer koji kaže da voli ceo balkanski narod.

"Boli me duša i srce. Ne želim da me žale, ali hoću da ljudi ovo znaju", zaključuje menadžer Bojana Đorđića.

Ostaje da se vidi kakav će biti epilog ove priče, te da li će srpski fudbaler uspeti da nađe novi angažman.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track