JEŠA MRTAV?! NEMOGUĆE! POBOGU, ŠTA SE TO DEŠAVA: Zvonko Varga skrhan posle smrti prijatelja, ZAPLAKAO, nije mogao da sakrije suze
Foto: Starsport, Saša Pavlić Koki

tuga za prijateljom

JEŠA MRTAV?! NEMOGUĆE! POBOGU, ŠTA SE TO DEŠAVA: Zvonko Varga skrhan posle smrti prijatelja, ZAPLAKAO, nije mogao da sakrije suze

Fudbal -

Miodrag Ješić i Zvonko Varga bili su prijatelji koje je spojio Partizan. Crno-beli dres nosili su kao juniori, a onda i u prvom timu. Kasnije su ih sudbine spojile i kao trenere u voljenom klubu.

Ruma, Jarak
foto: Instagram Printscreen/192.rs

Tragična smrt Miodraga Ješića, koji je nastradao jutros u saobraćajnoj nesreći na putu Ruma - Bački Jarak potresla je njegovog prijatelja, nekadašnjeg saigrača i saradnika iz Partizana Zvonka Vargu. Nažalost, za uznemirujuću vest saznao je od novinara Kurira.

- Ješa mrtav?! Nemoguće! Pobogu, šta se to dešava - bila je prva reakcija Zvonka Varge, kada smo ga pozvali i pitali za Miodraga Ješića.

Miodrag Ješić
foto: Nebojša Mandić

Gutajući knedle, potom je nastavio:

- Strašno... Idem peške stepenicama, zadihao sam se, išao sam po unuku... Od vas sad prvi put čujem za Ješinu smrt.

A, onda se emotivni Zvonko Varga skroz slomio:

- Ješa je bio divan čovek , odličan fudbaler i trener. Zaista nemam reči. Šta je ovo...

Zvonko Varga
foto: Starsport

Napravio je Varga pauzu, a onda počeo da govori ne krijući suze:

- Leteo je sa jednog kraja sveta na drugi, najviše zbog porodice. Čuli smo se povremeno. Uvek sam imao sjajno mišljenje o njemu, igrali smo zajedno u Partizanu, radio sam sa njim u Partizanu kad je on bio trener, a ja pomoćnik.

Miodrag Ješić imao je težak život.

- Tragedija u najtežem smislu. Njegova smrt. Toliko je tuge bilo u njegovom životu, borio se sa tim na svoj način. Neopisivo je ovo. Neverovatno. Izvinite, molim vas - jecajući je završio razgovor Zvonko Varga.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track