POVEZUJU GA SA ZVEZDOM, A ON UŽIVA SA ŽENOM I ĆERKOM U RIMU: Crveno-beli bi da vrate reprezentativca Srbije za Ligu šampiona
Foto: Instagram

kapitalac

POVEZUJU GA SA ZVEZDOM, A ON UŽIVA SA ŽENOM I ĆERKOM U RIMU: Crveno-beli bi da vrate reprezentativca Srbije za Ligu šampiona

Fudbal -

Sportski menadžment Crvene zvezde ozbiljno se sprema za zimski prelazni rok. Napravljena je realna lista želja, pa su direktori Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela već krenuli u akciju.

Nemanja Maksimović
foto: Starsport

Saradnja sa reprezentativnim štoperom Urošem Spajićem, oročena na dve ipo godine je dogovorena, ostalo je još samo da se sve prenese na papir, što bi trebalo da bude ozvaničeno pre nove godine. Naredni pik Crvene zvezde je još jedan reprezentativac Nemanja Maksimović, piše Mozzartsport.

U Crvenoj zvezdi su procenili da im je prioritet da na Marakanu vrate što više srpskih fudbalera, koji će osetiti i znati da prepoznaju duh i prohteve kluba. Nemanja Maksimović je jedan od prioriteta za crveno-bele ove zime. Čelnici kluba spremni su da njegovom matičnom klubu Hetafeu ponude i milionsko obeštećenje, pošto reprezentativac Srbije ima ugovor sa timom iz Madrida do 2024. godine.

Nemanja Maksimović
foto: Starsport

Adut za pregovore sa momkom koji je igrao na sve tri utakmice za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru jeste Liga šampiona. Nezvanično, sloboda Nemanje Maksimovića (27) koštala bi 2.500.000 evra. Momak rođen u Banji Koviljači dete je Crvene zvezde, a na Marakani je prošao sve omladinske kategorije. Kada je trebalo da potpiše prvi profesionalni ugovor odbio je i odlučio da se okuša u inostranstvu, igrajući za Domžale, Astanu, Valensiju i sada Hetafe.

Nemanja Maksimović se nije oglašavao povodom interesovanja iz Crvene zvezde. Gledajući ono što objavljuje njegova trudna supruga Kristina Maksimović na društvenim mrežama, porodično sa ćerkicom uživaju u odmoru u Rimu. I ne samo da uživaju u čarima glavnog grada Italije poput Fontane Di Trevi i Pjaca Navona, već se i dobro hrane italijanskim picama.

Nemanja Maksimović, Veljko Paunović
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Hoće li italijansku picu i špansku tortilju Nemanja Maksimović zameniti uskoro srpskom sarmom i čorbastim pasulje, videćemo...

Nemanja Maksimović je svetski šampion sa Mundijalita na Novom Zelandu 2015. godine. Bio je strelac odlučujućeg gola u finalu protiv Brazila (2:1) kada je doneo ogromnu radost naciji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track