DOKLE VIŠE, PA KAD JE DOSTA?! Vlahović ponovo na meti ŽESTOKIH kritika, da li je SRPSKI AS ovo zaslužio?
Foto: Bruno de Carvalho / Zuma Press / Profimedia

PONOVO NA METI KRITIKA

DOKLE VIŠE, PA KAD JE DOSTA?! Vlahović ponovo na meti ŽESTOKIH kritika, da li je SRPSKI AS ovo zaslužio?

Fudbal -

Otkako je prešao u redove Juventusa, srpski reprezentativac Dušan Vlahović neretko se nalazi na meti kritika, a sada se postavlja pitanje, da li je on to zaslužio?!

Nakon 15 odigranih utakmica u italijanskom prvenstvu, Juventus zauzima treću poziciju na tabeli, sa 10 bodova manje u odnosu na prvoplasirani Napoli, a dva boda manje u odnosu na Milan, koji se nalazi na drugom mestu.

Dušan Vlahović je u dresu Juventusa postigao šest golova, što je dovoljno da bude najbolji strelac tima, ali bez obzira na to, srpski as je na svoj račun dobio nove, brutalne kritike.

Dušan Vlahović
foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Sada je po srpskom golgeteru opleo i "Kalćomerkato".

- Alibi se zove pubalgija (vrsta hernije, povrede prepona prim. aut.). To je nevidljivi protivnik koji je blokirao Dušana Vlahovića na kraju 2022. godine i postoji rizik da će ga još više blokirati na startu 2023. pošto trenira odvojeno od saigrača u prvoj nedelji priprema Juventusa i propustiće meč sa Arsenalom. Jak alibi, svakako, ali nije dovoljan da objasni njegovu prvu godinu u Juventusu s obzirom da je 28. januara 2022. godine na svoj 22. rođendan plaćen 70.000.000 evra - piše u tekstu.

Novinar koji je napisao ovaj tekst ističe da Vlahović nije pokazao da je dodao neku vrednost Juventusu, i da pravi neku znatnu razliku.

Dušan Vlahović
foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

- Ne daje golove jer mu saigrači ne pomažu dovoljno, ali je za to i sam kriv, čak i pre ovog alibija sa preponama! Istina je da je pre Svetskog prvenstva dao šest golova, od čega jedan sa penala, ali je takođe tačno da Vlahović za godinu dana nije napravio razliku i nije pokazao da je dodao neku vrednost Juventusu. Svetsko prvenstvo je moglo da ga preporodi, ali nije pomoglo ni njemu ni Juventusu jer je Vlahović igrao samo 79 minuta, a Srbija je eliminisana. Sada napadač mora da gleda napred jer njegov alibi sa preponama ne može još dugo da traje. Juventusu je neophodan najbolji Vlahović, onaj koga su kupili od Fiorentine pre godinu dana. Ako se to ne desi moraćemo da priznamo da je Juventus pogrešio kada ga je platio 70.000.000 evra - napisao je italijanski novinar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track