PONOVO SE OGLASILA SUPRUGA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Objavila fotografiju kada su svi bili nasmejani a rečima rasplakala sve (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

Ljubavi, obećala sam ti...

PONOVO SE OGLASILA SUPRUGA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Objavila fotografiju kada su svi bili nasmejani a rečima rasplakala sve (FOTO)

Fudbal -

Supruga legendarnog Siniše Mihajlovića Arijana Rapaćoni Mihajlović ponovo se oglasila na Instagramu i objavila porodičnu fotografiju sa tužnim opisom.

- Ljubavi, obećala sam ti... Ne brini, brinuću o njima. Naše najveće remek-delo. Nikada nećemo prestati da te volimo - napisala je Arijana.

Podsetila je na dane koje su proveli zajedno Arijana, Siniša, ćerke Viktorija i Virdžinija i sinovi Dušan, Miroslav i Nikolas nasmejani.

Arijana se, podsetimo, juče prvi put oglasila posle smrti slavnog fudbalera i trenera u 53. godini nakon duge i teške borbe s leukemijom.

- Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć - napisala je juče Sinišina supruga.

Inače, Siniša Mihajlović je, tokom igračke karijere u Seriji A, oženio poznatu italijansku voditeljku Arijanu Rapaćoni, s kojom ima petoro dece.

Građanski brak su 1996. godine sklopili u Rimu, a 2005. godine venčali su se i u manastiru u Sremskim Karlovcima.

1 / 24 Foto: Printskrin/Instagram

Na pozivnicama za venčanje napisali su da ne žele poklone, već da umesto toga svi koji nameravaju da im nešto daruju pomognu Domu za nezbrinutu decu Dečje selo u Sremskim Karlovcima.

Sahrana legendarnog fudbalera biće u ponedeljak u Rimu, u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri", preneo je "Korijere delo Sport".

Kako prenose italijanski mediji, opština Rim radi na pripremi grobnog mesta na groblju "Kampidoljo" gde će počivati proslavljeni fudbaler.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track