MIHA TADA NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE! Ovo je ubedljivo NAJEMOTIVNIJI snimak na internetu, zbog ovoga sada PLAČE cela Srbija!
Foto: Printscreen YouTube

SUZA SUZU STIŽE

MIHA TADA NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE! Ovo je ubedljivo NAJEMOTIVNIJI snimak na internetu, zbog ovoga sada PLAČE cela Srbija!

Fudbal -

U petak smo sa velikom tugom primili vest da nas je u 54. godini života napustio Siniša Mihajlović.

Kada spomenemo njegovo ime, imamo samo jednu asocijaciju - borac! Tako je živela legenda koja nas je prerano napustila. Siniša se borio otkako je znao za sebe, kako na terenu, tako i van njega.

Brojni problemi su ga snašli za života, pobedio je u brojnim utakmicama, ali u onoj najvažnijoj nije uspeo. Poslednje tri godine borio se sa onim najgorim, najprljavijim protivnikom, koji je jedna velika kukavica, ali i njemu je čuveni fudbaler pružio snažan otpor.

Sada, u moru objava, tekstova vezanih za Sinišu, iskočio je jedan video koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Pre dve godine, popularni Miha je gostovao na jednoj italijanskoj televiziji, a u jednom momentu proslavljeni as potpuno se slomio.

Voditelj je na velikom video bimu pustio video snimak na kom su prikazane brojne situacije iz Mihinog detinjstva, prvi fudbalski koraci, kao i izjave njemu dragih ljudi. Kada je to ugledao, na njegovom dobroćudnom licu pojavile su se suze, a verujemo da su i gledaoci kraj malih ekrana isto tako odreagovali.

Tu situaciju pogledajte na 15:40.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track