CRVENA ZVEZDA KRENULA U NOVU SEZONU: Prvom timu priključeni Knežević i braća Mituljikić, trener Milojević prozvao 17 fudbalera
Foto: www.crvenazvezdafk.com

počelo je

CRVENA ZVEZDA KRENULA U NOVU SEZONU: Prvom timu priključeni Knežević i braća Mituljikić, trener Milojević prozvao 17 fudbalera

Fudbal -

Deo fudbalera Crvene zvezde pod komandom trenera Miloša Milojevića danas se okupio i na terenu iza severne tribine stadiona „Rajko Mitić“ odradio prvi trening posle zimske pauze.

Miloš Milojević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na spisku šesfa struke crveno-belih Miloša Milojevića pojavilo se 17 igrača - Milan Borjan, Marko Gobeljić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Radovan Pankov, Nemanja Motika, Nikola Stanković, Stefan Leković, Lazar Nikolić, Veljko Nikolić, Jegor Prucev, Irakli Azarov, Stefan Mitrović, Jovan Mijatović, Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić i Nikola Knežević.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prvotimci Crvene zvezde su započeli pripreme za prolećni deo sezone treningom koji su odradili u prepodnevnim časovima. Brojni izazovi ekipu očekuju od februara meseca. Fudbaleri Crvene zvezde će se takmičiti na dva fronta, boriti da i treću godinu uzastopno osvoje duplu krunu i obezbede direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Pored standardnih iskusnih igrača i mladi fudbaleri su sa trenažnim procesom započeli pre okupljanja celokupnog tima, kako bi imali više vremena za rad sa strategom crveno-belih Milošem Milojević. Značajan period je pred momcima koji predstavljaju budućnost kluba, a u narednim danima će imati priliku da se dokažu strategu i unaprede određene segmente igre.

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crveno-belima su priključeni iz Grafičara Jovan i Nikola Mituljikić, kao i Nikola Knežević koji su sjajnim izdanjima u Prvoj ligi Srbije zaslužili poziv šefa stručnog štaba. Ekipa će trenirati u Beogradu do odlaska na pripreme u Tursku 8. januara, a zvanična prozivka je planirana za 2. januar, kada će se i ostali igrači priključiti treninzima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track