LJUPKO JE OD MIHE TRAŽIO DA MU IZ ITALIJE DONESE NEŠTO MODERNO... Siniša mu je ispunio želju, ali uz VELIKU PREVARU! HIT PRIČA!
Foto: Dado Đilas

DOBAR ODNOS

LJUPKO JE OD MIHE TRAŽIO DA MU IZ ITALIJE DONESE NEŠTO MODERNO... Siniša mu je ispunio želju, ali uz VELIKU PREVARU! HIT PRIČA!

Fudbal -

Kum i veliki prijatelj Siniše Mihajlovića, Miroslav Tanjga, ispričao je jednu anegdotu iz vremena kada im je trener bio Ljupko Petrović.

Poznato je da su Mihajlović i Petrović imali sjajan odnos, pun poštovanja, a bilo je vremena i za šalu.

- Imali smo sjajan odnos, posebno sa Ljupkom Petrovićem, trenerom kog smo uvažavali i s kojim smo se sprijateljili. Jednom prilikom je tražio da mu iz Italije donesemo nešto lepo, moderno, što se nosi. Miha je, naravno, kupio najmoderniji sako, sakrio ga u kolima, a Ljupku predao drugi sako koji smo prethodno izgužvali. Kada je Ljupko vadio izgužvan sako iz kese, bio je zatečen i prokomentarisao da je to okej, ako je moderno. Istog sekunda, kada je video da smo na ivici smeha, bilo mu je jasno, i usledila je njegova reakcija. Naravno, Miha je tada doneo sako namenjen Ljupku, koji je shvatio šalu, uz obećanje da će se revanširati. Eto, takav odnos smo imali - rekao je Tanjga u intervjuu za Novosti.

Miha
foto: Simone Ferraro / Alamy / Alamy / Profimedia

Siniša Mihajlović je veoma mlad došao iz Borova u Novi Sad, a u Vojvodini ga je odmah u vatru gurnuo upravo Ljupko Petrović. Ostalo je istorija.

(Kurir sport/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track