Biševac: Teško je i na treningu dati šest golova

Dan posle pobede nad Velsom

Biševac: Teško je i na treningu dati šest golova

Fudbal -
Ova pobeda nam mnogo znači za samopuzdanje. Drago mi je što su "proradili" naši napadači i hvala im što su nama iz odbrane olakšali posao, rekao je Biševac

Srpski fudbalski reprezentativac Milan Biševac rekao je da će ubedljiva pobede nad Velsom (6:1) mnogo značiti ekipi u nastavku kvalifikacija za Prvenstvo Sveta u Brazilu, pre svega kad je samopouzdanje u pitanju."Nije lako dati šest golova ni na treningu, pokazali smo da ova ekipa, iako veoma mlada, zaista ima potencijal. Ubedljiv trijumf protiv Velsa za mnoge je iznenađenje, ali za nas nije, jer smo verovali da možemo. Kad god budemo igrali ovako, sa ovolikim motivom, onda možemo da pobedimo svakog", rekao je Biševac Tanjugu.On se zahvalio novosadskoj publici na sjajnoj podršci."Ova pobeda nam mnogo znači za samopuzdanje. Drago mi je što su "proradili" naši napadači i hvala im što su nama iz odbrane olakšali posao. Ovo je pobeda celog tima, bili smo pravi kolektiv".

Biševac je istakao da je veoma zadovoljan i na ličnom planu.

"Znači mi ovih sedam godina u Francuskoj, stekao sam dovoljno iskustva, jake utakmice te teraju da napreduješ", konstatovao je on.Na pitanje kako izgleda biti na vrhu kvalifikacione grupe Biševac je rekao:"Prvi smo, bilo bi dobro da se prekinu kvalifikacije. Šalim se naravno, ne treba mnogo gledati druge ekipe, ali važno je da smo tu. U svakom slučaju, borićemo se", zaključio je Biševac.Srbija naredni meč u kvalifikacijama igra protiv Belgije 12. septembra u Beogradu, a četiri dana kasnije gostuje Makedoncima u Skoplju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track