ISPLIVALA STARA FOTKA NAJOMRAŽENIJEG ČOVEKA MUNDIJALA! Ovo mu nije prvi put: Mesi i družina nisu prve žrtve IRITANTNOG kuvara!
Foto: La Nacion / Zuma Press / Profimedia

navukao gnev

ISPLIVALA STARA FOTKA NAJOMRAŽENIJEG ČOVEKA MUNDIJALA! Ovo mu nije prvi put: Mesi i družina nisu prve žrtve IRITANTNOG kuvara!

Fudbal -

Čuveni turski kuvar Nusret Gokče, poznatiji kao "Salt Bae", zasluženo je poneo titulu najomraženijeg čoveka Mundijala u Kataru.

Tokom čitavog turnira Turčin je svojim ponašanje žestoko nervirao ljubitelje fudbala širom sveta.

Svoja poznanstva sa brojnim fudbalskim zvezdama maksimalno je koristio za samopromociju, a nakon velikog finala prešao je sve moguće granice.

Iritantni kuvar ušao je na teren i spopadao fudbalere Argentine. Anhelu Di Mariji je čak i uzeo pehar iz ruku, pa ga ljubio i udarao svojim prstenom.

Dosadni Turčin vukao je Mesija po terenu kako bi se fotografisao sa njim. Zgroženi kapiten Gaučosa ga je u prvi mah odbio, bilo je jasno da beži od njega, ali Nusret je bio toliko uporan, pa je na kraju ipak poklekao.

FIFA je na kraju bila prinuđena da pokrene istragu zbog neovlašćenog ulaska kuvara na teren. Nusret je prekršio jedno strogo pravilo. Naime, niko osim prethodnih osvajača, predsednika i visokih činovnika države ne sme da dodiruje "Boginju". Zbog toga ga očekuje neka vrsta sankcije i zabrane.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da popularni kuvar "smara" fudbalske asove nakon velikih sprotskih događaja, kako bi dospeo u centar pažnje. Na Tviteru se pojavila fotografija koja je nastala nakon finala Lige šampiona 2018. godine.

Tada je žrtva Turčina bio najbolji igrač Liverpula Mohamed Salah.

Nesrećni napadač je nakon bolnog poraza u finalu i povrede koju je doživeo u duelu sa Ramosom, morao da se fotografiše sa napadnim Nusretom, koji nije odustao dok nije dobio ono što je želeo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track