NEKA SE PROTIVNICI JOŠ VIŠE PLAŠE: Napadač Mančester sitija od sada u VIKING MODU!
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

PREMIJER LIGA

NEKA SE PROTIVNICI JOŠ VIŠE PLAŠE: Napadač Mančester sitija od sada u VIKING MODU!

Fudbal -

Fudbaler Mančester sitija, Erling Haland, pohvalio se novom frizurom urađenoj po uzoru na Vikinge.

On je na svom nalogu na društvenim mrežama objavio fotografiju sa treninga na kojoj se vidi nova frizura uz natpis "Viking mod aktiviran", čime je poslao jasnu i zanimljivu poruku protivnicima.

Podrazumeva se, aludirao je na frizure kakve su nosili vikinški ratnici pre svega, što su mnogi, među ostalom i navijači, mogli da najbolje vide u popularnoj TV seriji Vikinzi.

Norveški napadač pauzirao je tokom Svetskog prvenstva u Kataru, s obzirom da se njegova selekcija nije plasirala na završni turnir.

Međutim, neobičan termin za odmor nije negativno uticao na Norvežanina, koji je u meču Liga kupa protiv Liverpula odmah zatresao protivničku mrežu, u prvom meču nakon pomenute pauze.

U dosadašnjem toku sezone, Haland je u Premijer ligi postigao neverovatnih 18 golova na 13 utakmica, tako da je jasno da u Viking mogu ili bez njega, predstavlja jednu od najvećih opasnosti za protivničke mreže u svetu fudbala.

Naredni duel i priliku za dodatno poboljšanje golgeterskog učinka Norvežanin će imati u sredu veče, kada Mančester siti gostuje Lidsu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track