SRAMNA PONUDA SAMPDORIJE ZA DRAGOVIĆA: Italijani dali NEMORALNU SUMU Crvenoj zvezdi! Evo šta su poslali u Ljutice Bogdana!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

eksluzivno saznanje

SRAMNA PONUDA SAMPDORIJE ZA DRAGOVIĆA: Italijani dali NEMORALNU SUMU Crvenoj zvezdi! Evo šta su poslali u Ljutice Bogdana!

Fudbal -

Nije tajna da Sampdorija želi Aleksandra Dragovića, fudbalera Crvene zvezde! O tome se prethodnih meseci uveliko pisalo u Italiji, Srbiji i Austriji.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nekadašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković, koji odlično poznaje Aleksandra Dragovića rekao je sportskom menadžmentu Sampdorije da mu je prioritet angažovanje defanzivca Crvene zvezde.

Pokušali su u Sampdoriji prethodnih nedelja da izvrše pritisak na Crvenu zvezdu preko medija u Italiji, pišući da je Aleksandar Dragović nezadovoljan u Beogradu. Oglasio se i jedan od njegovih menadžera Marselo Brilman u intervjuu za navijački portal kluba iz Đenove, sve sa ciljem da u Crvenoj zvezdi odluče da puste bivšeg reprezentativca Austrije u Seriju A.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kurir je od izvora iz Crvene zvezde saznao da je Sampdorija poslala zvaničnu ponudu za Aleksandra Dragovića. A, ta ponuda iznenadila je sve na Marakani, od generalnog direktora Zvezdana Terzića do njegovog prvog saradnika Mitra Mrkele. Našli su se čelnici crveno-belih u čudu kada su pročitali pod kojim uslovima Sampdorija želi Aleksandra Dragovića.

"Želimo Aleksandra Dragovića na besplatnu pozajmicu do kraja sezone u Seriji A. Ukoliko ne ispadnemo u Seriji B onda bismo voleli da ga otkupimo i to po ceni od 500.000 evra. Te da isplata bude u dva dela, jedna 15. jula (250.000 evra), a druga 31. decembra (250.000)."

Aleksandar Dragović
foto: Zorana Jevtić

Sramna, nemoralna i potcenjivačka, moglo bi se reći i licemerna ponuda od strane Sampdorije. Za fudbalera koji je u najboljih igračkim godinama, koji ima ugovor do juna 2024. godine i koji je procenjen prema portalu Transfermarkt na 5.000.000 evra. U Crvenoj zvezdi nisu mogli da veruju papiru koji je stigao iz Đenove. Jednostavno, bili su zabezeknuti.

Aleksandar Dragović (31) bio je na razgovoru kod generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića prošle nedelje, izrazio je želju da pređe u Sampdoriju, makar na šest meseci. To je javnosti otkrio sportski direktor Mitar Mrkela, kao i epilog razgovora, da je Zvezdan Terzić objasnio Aleksandru Dragoviću da ne može da ide, da je potreban Crvenoj zvezdi u borbi za titulu, a potom i u Ligi šampiona sledećeg leta.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track