DELI KARTONE KAO BOMBONE: Najomraženiji ćelavac u fudbalu izbačen sa Mundijala, a sada je ponovo napravio NEVEROVATNU GLUPOST
Foto: Moritz Mller / Alamy / Alamy / Profimedia

PRIMERA

DELI KARTONE KAO BOMBONE: Najomraženiji ćelavac u fudbalu izbačen sa Mundijala, a sada je ponovo napravio NEVEROVATNU GLUPOST

Fudbal -

Španski sudija Antonio Mateu Lahoz izbačen je sa nedavnog Svetskog prvenstva pošto je upropastio utakmicu Argentina - Holandija kada je pokazao neverovatnih 15 žutih kartona.

Činilo se da će se 45-godišnji Španac malo primiriti, ali ne.

Po povratku u domovinu je pokazao da može i više od toga. Lahoz je potpuno upropastio katalonski derbi između Barselone i Espanjola (1:1). On je na utakmici odigranoj na Nou Kampu pokazao neverovatnih 17 žutih kartona.

Naravno, posle utakmice niko nije bio zadovoljan njegovim suđenjem, a najoštriji je bio trener Barse Ćavi koji je rekao da je Lahoz izgubio kontrolu nad utakmicu.

Da je lake ruke na kartonima, Lahoz konstantno dokazuje. Ove sezone je sudio na 15 utakmica i pokazao je ukupno 75 žutih i 5 crvenih kartona.

Lahoz je u jednom nedavnom intervjuu rekao kako voli i živi fudbal jer je to njegova strast. Pa, izgleda da preteruje u toj ljubavi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track