OVAJ IGRAČ IMA DVA METRA, A VOZI NAJMANJI AUTO NA SVETU: Da li je cicija, jer zarađuje 52.000 evra nedeljno, ili mu se samo hoće
Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

div za upravljačem

OVAJ IGRAČ IMA DVA METRA, A VOZI NAJMANJI AUTO NA SVETU: Da li je cicija, jer zarađuje 52.000 evra nedeljno, ili mu se samo hoće

Fudbal -

Najviši fudbaler engleske Premijer lige Den Barn, dospeo je u žižu javnosti zahvaljujući svom automobilu.

Den Barn
foto: News Images LTD / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako je defanzivac Njukasla visok 198 centimetara, vozi jedan od najmanjih modela automobila na svetu Mercedes "Smart ForFour". To je toliko zanimljivo navijačima "Svraka", da ga redovno snimaju i šeruju video klipove na društvenim mrežama.

Ljudi su uživali dok su gledali kako se Den Barn, koji deluje kao div, saginje da uđe u automobil. Plavokosi dugajlija je strpljiv i predusretljiv prema navijačima, posebno onim najmlađim.

Njegovo vozilo je u prodaji od 2018. s benzinskim motorom. Automobil je dužine 3.5 metara i iza modela "Citroen Ami" i "Smarta ForTwo" treći je najmanji automobil u Velikoj Britaniji.

Den Barn (30) stigao je u Njukasl pre godinu dana iz Brajtona u transferu vrednom 14.670.000 evra. Promenom vlasnika Njukasl je postao jedan od najbogatijih klubova u Engleskoj, a pre godinu dana bio je i aktuelan prelazak srpskog reprezentativca Filipa Kostića na stadion "Sent Džejms".

Dolaskom u novi klub Den Barn promenio je automobil, pa je pređašnji veliki terenac "Audi SUV" zamenio daleko manjim vozilom, od svega 900 kubika. Zanimljivo je da Barn nedeljno zarađuje 52.000 evra, pa se fanovi pitaju da li je on cicija, ili jednostavno voli da se vozi u malom automobilu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track