DOKAZ DA SVOJ POSAO RADI FENOMENALNO! Srpski trener zadivio sve u Saudijskoj Arabiji, pa dobio OGROMNO priznanje!
Foto: Foto Al Feyha

veliko priznanje

DOKAZ DA SVOJ POSAO RADI FENOMENALNO! Srpski trener zadivio sve u Saudijskoj Arabiji, pa dobio OGROMNO priznanje!

Fudbal -

Prošle godine srpski trener Vuk Rašović, skrenuo je pažnju svetskog klupskog fudbala, kada je sa malim saudijskim klubom Al Fajha, eliminisao dva velikana te zemlje, osvojivši prestižni Kup Kralja.

A u finišu 2022., Vuk je ponovo u žiži javnosti. U izboru Fudbalskog saveza Saudijske Arabije izabran je za trenera meseca decembra .

Uspeh je lep, pogotovo kad se zna da puno poznatih trenera iz raznih država radi u Arabiji.

Vuk Rašović
foto: Al Fajha

Neki od njih su Francuz Rudi Garsia (Al Nasr Rijad), Portugalac Espirito Santo Nuno (Al Itihad), Argentinac Ramon Diaz (Al Hilal), Španac Visente Moreno (Al Sabab), Brazilac Kamuska Perikles (Al Taun).

- Krenulo nam je. Igramo odlično, tim je baš dobro uigran. Pobedili smo Al Kalej (u prvenstvu) 2:1, Al Tae 2:1, Al Fateh 2:0 i Al Kalej (u Kupu Kralja) 3:1. Prvenstvo traje do kraja maja. Ne možemo da se uključimo u borbu za titulu, jer smo na početku prvenstva ostali bez nekoliko ključnih igrača. Ali cilj je odbrana Kupa Kralja - poručio je Vuk Rašović, dete Partizana, koji ima i titulu sa seniorima crno-belih.

Inače, zbog osvojenog Kupa Kralja prošle sezone, Al Fayha će učestvovati u ligi šampiona Azije, prestižnom takmičenju, a očekuju se pojačanja iz Maroka i Brazila. U timu je sedam stranaca. Među njima su i dva Srbina, golman Stojković i napadač Pavkov.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track