RONALDOV POTEZ ŠOKIRAO FUDBALSKI SVET! Portugalac prekinuo saradnju sa čovekom koji je bio uz njega 20 godina! EGO JE KRIV ZA SVE!
Foto: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

auuu

RONALDOV POTEZ ŠOKIRAO FUDBALSKI SVET! Portugalac prekinuo saradnju sa čovekom koji je bio uz njega 20 godina! EGO JE KRIV ZA SVE!

Fudbal -

Ovo niko nije očekivao...

Najbolji portugalski fudbaler svih vremena Kristijano Ronaldo prekinuo je saradnju sa čuvenim menadžerom Horheom Mendešom, otkrivaju portugalski mediji.

Navodno, do rastanka je došlo još u novembru 2022. godine kada je Ronaldo odlučio da napusti Mančester junajted bez konsultacija sa svojim agentom.

Čuveni menadžer, koji je Ronaldu završavao sve poslove u proteklih 20 godina, bio je veoma besan zbog poteza svog klijenta. Nije mogao da pređe preko činjenice da je Ronaldo bez njegovog znanja odlučio da raskine saradnju sa Junajtedom. Uvredio se, nije mogao da pređe preko toga pa je odlučio da se rastane sa klijentom koji ga je vinuo u visine.

Fudbal, Ronaldo, Mendeš
foto: Reuters

Mendeš tako zbog svog ega nije imao udela u potpisivanju najvećeg ugovora u istoriji fudbala, a Ronaldo je otkazao sva prava na lik i delo koje su u njegovo ime naplaćivale kompanije koje vodi Mendeš.

Sukob je očito bio ozbiljan, čim je došlo do raskida svih zajedničkih ugovora.

Mendeš je ostao bez velike provizije koju je mogao da dobije od potpisa za Al Nasr. Njegov posao završio je Rikardo Regufe, Ronadlov čovek od poverenja, koji već godinama vodi poslove slavnog portugalca.

Inače, Mendeš je tokom saradnje sa Ronaldom zaradio ogromne sume novca i zahvaljujući njemu stekao je brojne klijente.

Portugalac važi za jednog od najmoćnijih menadžera i trenutno zastupa Bernarda Silvu, Rubena Dijaša, Žoao Feliksa, Kansela, Edersona, Nunjeza, Di Mariju i mnoge druge igrače.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track