ZVEZDA POSLALA DVA TALENTOVANA KLINCA NA POZAJMICU: Nikola Knežević i Nikola Stanković u Napretku
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

skupljaće minute

ZVEZDA POSLALA DVA TALENTOVANA KLINCA NA POZAJMICU: Nikola Knežević i Nikola Stanković u Napretku

Fudbal -

Crvena zvezda odlučila je da dvojicu talentovanih fudbalera u prolećnom delu sezone pošalje na pozajmicu.

Nikola Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Reč je o Nikoli Stankoviću i Nikoli Kneževiću koji će polusezonu provesti u Napretku iz Kruševca, potvrđeno je Kuriru u klubu iz Ljutice Bogdana 1A. Perspektivni vezni igrači crveno-belih trebalo bi da dobiju preko potrebne minute u seniorskom fudbalu, a time i da se na leto vrate i nametnu klubu sa Marakane.

Nikola Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nikola Stanković (19) odigrao je u jesenjem delu sezone 13 utakmica, od toga samo šest u seniorskoj konkurenciji u Superligi, kada je ulazio sa klupe. Ostale mečeve igrao je omladinski tim Crvene zvezde u Ligi šampiona. Radi se o veznom fudbaleru polivalentnih karakteristika koji može da igra na više pozicija. Prošle sezone francuski Lans poslao je ponudu vrednu 1.500.000 evra za Nikolu Stankovića, što su u Crvenoj zvezdi odbili.

Nikola Knežević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nikola Knežević (19) imao je sjajnu sezonu u dresu Grafičara. Prema ocenama i onome što je prikazao na terenima Prve lige bio je ubedljivo najbolji fudbaler u prvenstvu. Upisao je 19 utakmica, dao sedam golova i imao osam asistencija. Zato se na velika vrata vratio u Crvenu zvezdu, a čelnici kluba sa trenerom Milošem Milojevićem doneli su odluku da je za njega najbolje da nastavi u istom ritmu, ali stepenik više u Superligi, u dresu Napretka. U ranijem periodu Nikola Knežević imao je ponude da se preseli u Dinamo Zagreb, Veronu i Inter, ali je odlučio da je za njegov razvoj najbolje da ostane u Crvenoj zvezdi.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track