ZVEZDA ODBILA 12.000.000 EVRA ZA SVOJE IGRAČE: Eraković, Mitrović i Ivanić su imali bogate ponude, ali ostaju na Marakani!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ozbiljna lova

ZVEZDA ODBILA 12.000.000 EVRA ZA SVOJE IGRAČE: Eraković, Mitrović i Ivanić su imali bogate ponude, ali ostaju na Marakani!

Fudbal -

Crvena zvezda početkom prelaznog roka imala je nekoliko unosnih ponuda za svoje fudbalere, ali je odlučila da u ovom trenutku ne realizuje transfere. Otkrio je generalni direktor Zvezdan Terzić.

Zvezdan Terzić
foto: www.crvenazvezdafk.com

U fokusu su reprezentativac Srbije Strahinja Eraković za kojeg su interesovanje pokazali ruski klubovi Krasnodar i Zenit, Stefan Mitrović kojeg su pratili Porto i španski klubovi, Mirko Ivanić i Kings Kanga za kojeg su Krila Sovjetov poslali ponudu vrednu 1.200.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje.

Strahinja Eraković, Stefan Mitrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Imamo veliki broj igrača, nikome se ne ide iz Zvezde. Imamo ponude za Erakovića, Mitrovića i Kangvu. Zasad smo sve to odbili, to su kapitalci kluba. Ima igrača koji su u planu da manje igraju, kao i onih kojima u junu ističe ugovor - rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić i nastavio:

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Dobili smo ponudu od 9.000.000, 6.000.000 fiksno i 3.000.000 kroz bonuse. Nismo bili zadovoljni. Imali smo ponudu i za Mitrovića iz Španije, ali i to smo odbili. Juče smo dobili ponudu za Ivanića od 3.000.000 evra i odbili smo je. Nije stvar novca, veliki je ulog u pitanju. Hoćemo da pošaljemo poruku da nam je stalo do titule.

Mitar Mrkela otkrio je da su prioritet Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku desni bek i špic. Zvezdan Terzić kaže da će klub ove zime završiti i neke poslove za letnji prelazni rok, kada će potpisom samo formalizovati postignuti dogovor sa određenim igračima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track