PARTIZAN ZVAO GOLMANA KOJI JE BRANIO ZA SRBIJU: Crno-beli žele da pojačaju konkurenciju na golu!
Foto: Starsport

radi se u humskoj

PARTIZAN ZVAO GOLMANA KOJI JE BRANIO ZA SRBIJU: Crno-beli žele da pojačaju konkurenciju na golu!

Fudbal -

Ivica Kralj, sportski direktor Partizana, ozbiljno je shvatio svoj posao i želi ove zime da dovede nekoliko kvalitetnih pojačanja u Humsku.

Ivica Kralj
foto: Printskrin/Jutjub

Kao bivši golman i to reprezentativnog renomea, sasvim je razumljivo što Ivica Kralj želi da krene od svoje pozicije. Kako piše Mocartsport, njegov izbor je Aleksandar Jovanović, golman kiparskog kluba Apoel, rođeni Nišlija kojeg je Crvena zvezda tražila još 2017. godine, ali se odlučila za Milana Borjana.

Aleksandar Jovanović ima ugovor sa Apoelom do 2026. godine i čini se da će crno-beli morati da plate obeštećenje Kipranima ukoliko žele iskusnog golmana u svom timu. Prema nezvaničnim informacijama, 500.000 evra bi moglo da odobrovolji čelnike Apolona.

Aleksandar Jovanović
foto: Starsport

Partizan želi da pojača konkurenciju na golu, gde su se tokom jeseni smenjivali Aleksandar Popović i Nemanja Stevanović. Oba golmana su u određenim utakmicama pokazivali priličnu dozu nesigurnosti, što je nateralo rukovodstvo kluba iz Humske da se okrene pojačanjima. Šansu jedino nije dobio iskusni Milan Lukač.

Aleksandar Jovanović (30) bio je pozivan u reprezentaciju Srbije u vreme kada je selektor bio Slavoljub Muslin. Uglavnom je bio treći golman, a debi je upisao u novembru 2016. protiv Ukrajine (0:2). Posle dolaska Mladena Krstajića na mesto selektora izubio se sa radara nacionalnog tima.

Kurir sport/Mozzartsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track