KRISTIJANO RONALDO U DUPLOM PROBLEMU! Georgina i slavni Portugalac krše ZAKON Arabije: Nije ni zaigrao, a na pomolu novi SKANDAL!
Foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

muke

KRISTIJANO RONALDO U DUPLOM PROBLEMU! Georgina i slavni Portugalac krše ZAKON Arabije: Nije ni zaigrao, a na pomolu novi SKANDAL!

Fudbal -

Odlazak Kristijana Ronalda u Saudijsku Arabiju u klub Al-Nasr je i dalje jedna od najvećih tema u svetu fudbalu, ali i izvan njega.

Tako se sada postavlja pitanje hoće li saudijske vlasti kazniti Kristijana i njegovu verenicu Georginu zbog kršenja tamošnjih zakona.

Naime, Kristijano Ronaldo i Georgina nisu venčani, a prema zakonima Saudijske Arabije nije dozvoljeno da nevenčani par živi zajedno.

Ipak ima nade za Portugalca.

"Iako zakon i dalje zabranjuje zajednički život bez braka, vlasti su počele zatvarati jedno oko na takve slučajeve, posebno kada su u pitanju stranci. Naravno, ako se dogodi neka kriminalna radnja, onda će vlast reagovati", rekao je jedan saudijski advokat koji je želio ostati anoniman.

Drugi problem za Ronalda je čisto fudbalski.

Portugalac će morati da pričeka na debiu dresu novog kluba Al-Nasr jer još nije ni registrovan, piše francuski AFP.

Kako ovaj klub ima previše registrovanih stranaca, njegov debi bi mogao biti odložen, .

Portugalac je već deveti stranac kluba, dok saudijske vlasti klubovima dopuštaju najviše osam stranaca.

"Al-Nasr ga još nije registrovao jer nema slobodnog mesta za stranog igrača. Jedan od stranih igrača mora otići kako bi klub registrovao Ronalda, bilo prodajom ili sporazumnim raskidom", rekao je za AFP predstavnik kluba koji nije želeo da bude imenovan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track