DRAKONSKA KAZNA ZA CRNOGORCA ZBOG MMA TUČE?! Brutalno se sukobio sa fudbalerom Barselone, sad mu preti ŽESTOKA SUSPENZIJA (VIDEO)
Foto: Manu Reino/DeFodi Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

PROBLEM

DRAKONSKA KAZNA ZA CRNOGORCA ZBOG MMA TUČE?! Brutalno se sukobio sa fudbalerom Barselone, sad mu preti ŽESTOKA SUSPENZIJA (VIDEO)

Fudbal -

Reprezentativac Crne Gore, Stefan Savić i reprezentativac Španije, Feran Tores, mogli bi da upadnu u veliki problem zbog tuče na utakmici 16. kola La Lige.

Derbi španskog prvenstva završen je pobedeom Barselone na gostovanju Atletiko Madridu rezultatom 1:0, a nakon susreta sva pažnja usmerena je na scenu kakva se ne viđa često u fudbalu.

Savić i Tores su se udarali, gurali, čupali, davili, a njihov duel brzo je obišao društvene mreže i skupio veliki broj pregleda, reakcija i komentara.

Dvojica fudbalera dobili su po crveni karton, a preti im ozbiljna suspenzija.

Španski "Sport" prenosi da se razmatra da li je ovaj sukob tuča i da li može da se okarakteriše kao fizički napad na drugog igrača.

Najmanja kazna u takvom slučaju iznosi četiri utakmice pauze, dok bi u najgorem slučaju igrači morali da "odmaraju" čak 12 prvenstvenih mečeva.

Ukoliko se sve shvati kao manji prekršaj, igračima preti do tri utakmice suspenzije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track