LALATOVIĆ HOĆE U EVROPU: Radnički potpisao ugovor sa pet novih fudbalera
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

LALATOVIĆ HOĆE U EVROPU: Radnički potpisao ugovor sa pet novih fudbalera

Fudbal -

Fudbalski klub Radnički iz Niša potpisao je ugovor sa pet novih fudbalera pred odlazak na pripreme u Tursku, preneo je danas klub.Ugovor sa Raddničkim potpisali su Boris Varga, Petar Mićin, Stefan Marjanović, Nikola Andrić i Stefan Cvetković.

Boris Varga (29) je u Niš stigao iz jemenskog Pjunika, a u karijeri je nastupao i za Hajduk iz Kule, Indjiju, Proleter, Čelarevo, Napredak Bačku i TSC. Varga može da nastupa na svim pozicijama u odbrani, a u dosadašnjoj karijeri najčešće su to bile pozicije desnog beka i desnog štopera.

Petar Mićin (24) je ofanzivni vezista i ponikao je u novosadskoj Vojvodini, a u karijeri je nastupao i za italijanski Udineze.

Stefan Marjanović (28) igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog igrača a u Radnički stiže iz Kolubare. Karijeru je započeo u rodnom Lazarevcu, a nastupao je za FK Turbina, Šumadiju, Smederevo, Grafičar i FK Podgoricu.

Nenad Lalatović
foto: Starsport

Nikola Andrić (30) je sa trenerom Radničkog Nenadom Lalatovićem radio do u tri različita kluba. Polusezenu je proveo u banjalučkom Borcu, a pre toga je nastupao za kragujevački Radnički, Vojvodinu, Mladost iz Lučana, slovačkoj Podbrezovi i OFK Mladenovcu.

Stefan Cvetković postao je i zvanično igrač Radničkog, pošto je proteklu polusezonu on na Čairu proveo kao pozajmljen igrač, pozajmica je istekla krajem godine a klub je odlučio da ga u potpunosti otkupi od letonske Rige.

Ekipa Radničkog u četvrtak, 12. januara putuje u Tursku, gde će u provesti narednih 16 dana u okviru druge faze priprema za nastavak sezone. Planirano je da se tokom boravka u odmaralištu Belek odigra i šest kontrolnih mečeva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track