ITALIJANI NAJAVLJUJU BOMBU: Juventus spreman da pusti Vlahovića! Dva svetska VELIKANA u trci, cena nestvarnih 110 MILIONA EVRA!
Foto: Profimedia

TRANSFERI

ITALIJANI NAJAVLJUJU BOMBU: Juventus spreman da pusti Vlahovića! Dva svetska VELIKANA u trci, cena nestvarnih 110 MILIONA EVRA!

Fudbal -

Da problemi u Juventusu postoje bilo je jasno i ranije, ali kada je, u novembru 2022. godine ceo upravni odbor podneo ostavke, postalo je jasno da nešto ozbiljno nije u redu.

Odmah su krenule priče sa "lešinarima" koji su jedva dočekali priliku da pokažu interesovanje za Dušana Vlahovića, centarfora Juventusa i reprezentacije Srbije.

Prema poslednjim informacijama, Arsenal je obnovio interesovanje za transfer Vlahovića koji bi realizovali na leto 2023. godine.

Mediji u Italiji navode da se Srbin ne bi previše bunio ukoliko bi uskoro promenio sredinu, ali "Topdžije" nisu jedini zainteresovani za igrača koji je na 10 ligaških utakmica ove sezone postigao šest golova.

Konkurent Arsenalu u trci za Vlahovića mogao bi da bude Bajern Minhen koji još uvek traži zamenu za Roberta Levandovskog, prenosi ugledna italijanska "La Republika".

Prema pojedinim izvorima, Juventus bi bio zadovoljan tek ako bi na ime obeštećenja dobio 110 miliona evra.

Vlahović je u klub iz Rotina stigao u januaru 2022. godine iz Fiorentine u transferu vrednom 80 miliona evra.

Ove sezone je najbolji strelac ekipe, iako ima i probleme sa povredom još od 25. oktobra i utakmice Lige šampiona protiv Benfike.

Srpski fudbaler je povređen stigao i na okupljanje reprezentacije pred Svetsko prvenstvo, a u Kataru je odigrao ukupno 80 minuta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track