VANDA NARA NEMA BLAMA: Famozna Argentinka izvadila GRUDI i pokazala ih svima! VIDEO
Foto: Printskrin/Instagram

BEZ STIDA

VANDA NARA NEMA BLAMA: Famozna Argentinka izvadila GRUDI i pokazala ih svima! VIDEO

Fudbal -

Famozna Vanda Nara već neko vreme provodi u Argentini u društvu svoje dece kako bi se sklonila od medijskih skandala, nakon rastanka od Maura Ikardija i povezivanja sa drugim muškarcima.

Međutim ona je u četvrtak uveče odlučila napraviti Instagram live kako bi porazgovarala sa svojim pratiocima. Ali na nekoliko sekundi doživela je grešku i ostala je gola pred prednjom kamerom svog mobilnog telefona.

Nakon što je provela dan sa svojom decom, legla je u krevet i počela razgovor sledećim pitanjem: "Danas je četvrtak? Dan za spoj?" rekla je Nara prijateljici koja je ležala pored nje.

No, nije primijetila da ju je široka majica koju je nosila "prevarila". Zbog toga što nije nosila grudnjak, njena desna dojka je bila otkrivena, naočigled svih. Ekspliticni snimak pogledajte ovde.

Tako je bilo sve dok joj jedan od gledalaca nije rekao da pokazuje previše. Tada je Vanda približila mobilni telefon kako bi zatvorila kadar i viknula između uzrujanosti i iznenađenja: "Vidite mi bradavicu!"

Ona je tada prekinula live, ali se vratila nekoliko minuta kasnije nakon što je namestila odeću, međutim za ispravljanje greške bilo je prekasno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track