GORDAN PETRIĆ SE ŠALIO SA SAMEDOM BAŽDAROM: Dečko ostavlja utisak! Visok je, lepuškast, plavušan!
Foto: FK Partizan

opuštencija

GORDAN PETRIĆ SE ŠALIO SA SAMEDOM BAŽDAROM: Dečko ostavlja utisak! Visok je, lepuškast, plavušan!

Fudbal -

Gordan Petrić, trener fudbalera Partizana, na sebi svojstven način, analizirao je učinak igrača tokom priprema u Antaliji i remija sa rumunskom Univerzitateom (1:1).

Gordan Petrić
foto: Starsport©

Rezultat u ovom delu priprema nije toliko važan za šefa struke crno-belih. Šansu su protiv kluba iz Rumunije dobili mladi igrači, uz one standardne tokom jesenjeg dela sezone. Posebno dobar utisak ostavio je talentovani Samed Baždar, koji je velika perspektiva kluba i momak u kojeg u Humskoj polažu velike nade. Uskoro, 31. januara napuniće 19 godina.

U svom stilu Gordan Petrić je komentarisao učinak i igru Sameda Baždara protiv Univerzitatee.

- Samed je ostavio takav utisak, možda zato što je visok dečko, ovako lepuškast i plavušan... Baždar je odigrao prvo poluvreme, nema šta. Svi su na nivou na kojem treba da budu - istakao je Gordan Petrić.

Samed Baždar
foto: www.partizan.rs

Samed Baždar je dete Partizana. U klub je stigao 2018. godine iz ekipe Junior iz Novog Pazara, a pre toga igrao je u školama fudbala Ajaksu, Hadidu i Asu. U leto 2020. godine potpisao je profesionalni ugovor sa crno-belima koji važi četiri godine.

Njegove prirodne pozicije su polušpic i špic. Debitovao je za prvi tim Partizana kod trenera Aleksandra Stanojevića, 15. maja 2021. godine, kada je u utakmici protiv Voždovca ušao u 79. minutu umesto Miloša Jojića. Još dok je bio kadet pratili su ga skauti Juventusa i Fenerbahčea. Njegova trenutna vrednost prema specijalizovanom portalu Transfermarkt iznosi 2.000.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track