NOVI POMOĆNI TEREN ZA OFK BEOGRAD SA VEŠTAČKOM TRAVOM: Počeli radovi na Karaburmi, krenula rekonstrukcija stadiona
Foto: Printskrin/Instagram

nema čekanja

NOVI POMOĆNI TEREN ZA OFK BEOGRAD SA VEŠTAČKOM TRAVOM: Počeli radovi na Karaburmi, krenula rekonstrukcija stadiona

Fudbal -

Ozbiljni radovi počeli su na Karaburmi, na stadionu OFK Beograda. Novo rukovodstvo čini sve da u prolećni deo Srpske lige Romantičari uđu organizovaniji i jači.

OFK Beograd
foto: Printskrin/Instagram

U ponedeljak su se na stadionu OFK Beograda pojavile građevinske mašine, tačnije dva bagera koji su krenuli sa uklanjanjem dotrajalih terena i delova pomoćnog terena.

OFK Beograd
foto: Printskrin/Jutjub

Fudbaleri OFK Beograda uskoro će dobiti novi pomoćni teren sa veštačkom travom, nakon što je danas na Omladinskom stadionu počelo uklanjanje starog i pripreme za postavljanje novog, saopšteno je iz kluba.

OFK Beograd
foto: Printskrin/Jutjub

Kako se navodi, rekonstrukcija pomoćnog terena je označena kao prioritetni zadatak, a postavljanje terena trajaće između tri i četiri meseca.

- Tako dug period je procenjen zbog mogućeg pogoršanja vremenskih prilika tokom zime. Nismo, ipak, hteli da čekamo proleće kako bismo počeli s radovima jer želimo da što pre svim selekcijama omogućimo da treniraju na našem stadionu. Ako nas vreme posluži teren će možda biti i ranije završen. Do tada će naše mlađe selekcije trenirati na Trudbeniku, dok će samo prvom timu biti dostupan glavni teren - rekao je potpredsednik Upravnog odbora OFK Beograda Kostadin Terzić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track