PARTIZANOV ĐAK U CRVENOJ ZVEZDI ZA MILION EVRA: Kuriru su se javili sa Marakane i rekli šta misle o dolasku SNAŽNOG NAPADAČA
Foto: Starsport/Pedja Milosavljević

bomba u najavi

PARTIZANOV ĐAK U CRVENOJ ZVEZDI ZA MILION EVRA: Kuriru su se javili sa Marakane i rekli šta misle o dolasku SNAŽNOG NAPADAČA

Fudbal -

Izraelski mediji plasirali su pravu bombu ovog jutra - Igor Zlatanović, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije u Crvenoj zvezdi!

Igor Zlatanović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

I to ni manje, ni više nego za 1.000.000 evra! Nekadašnji polaznik omladinske škole Partizana Igor Zlatanović (24) član je kluba Makabija iz Netanje u koji je stigao u leto 2021. godine u transferu iz Majorke za 500.000 evra.

Igor Zlatanović
foto: Printskrin

Izraelski portali "Sport 5" i "Mako" plasirali su ovu vest u ponedeljak uveče sa informacijom da se Igor Zlatanović pozdravio sa ljudima iz Makabija i da je na putu za Beograd. Tragom informacije, Kurir je kontaktirao Crvenu zvezdu, gde nam je jasno, na pitanje, dolazi li Igor Zlatanović na stadion "Rajko Mitić" rečeno:

- Nije tačno!

Igor Zlatanović
foto: Printskrin

Činjenica je da Crvena zvezda traga za napadačem koji bi bio konkurencija Aleksandru Pešiću i mlađanom Jovanom Mijatoviću, pošto se na Kalidu Kulibalija očigledno ne računa, iako je na pripremama u Turskoj reprezentativac Malija pokazao da nije "rđav materijal".

Igor Zlatanović rođen je u Užicu, ali se kao klinac preselio u omladinsku školu Partizana. Iako izrazito talentovan, nikada nije dobio priliku da debituje za prvi tim crno-belih, pa se posle sezone u Teleoptiku 2016. godine obreo u Radniku iz Surdulice. Tu je u tri sezone prosto eksplodirao, a bio je i strelac gola protiv Partizana, kada je navukao gnev Grobara na sebe.

Igor Zlatanović
foto: Starsport/ Srđan Stevanović

U leto 2019. godine Radnik je ostvario najunosniji transfer u svojoj istoriji, kada je Igora Zlatanovića za 1.300.000 evra prodao u Majorku. Pošto nije dobio priliku na Balearskim ostrvima, odlučio se na pozajmice pa je igrao u Numansiji i Kasteljonu gde je nastavio da trese mreže rivala.

U dresu Makabija iz Netanje ove sezone Igor Zlatanović je postigao deset golova i zauzeo je sedmu poziciju, sa dva gola manje od lidera Omera Acilija, igrača šampiona Izraela, Makabija iz Haife.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track