KONSULTOVALA SAM ADVOKATE, TUŽIĆU SVAKOG KO PIŠE NEISTINE O MENI: Saša Sredanović se javila, odgovorila na teške optužbe
Foto: Printskrin/Instagram

nastavak sage

KONSULTOVALA SAM ADVOKATE, TUŽIĆU SVAKOG KO PIŠE NEISTINE O MENI: Saša Sredanović se javila, odgovorila na teške optužbe

Fudbal -

Saša Sredanović optužena je od strane portala "Fakenews" da se lažno predstavljala u medijima, odnosno da navodi iz njene biografije ne odgovaraju istini.

Saša Sredanović
foto: Privatna arhiva

Sredanovićeva je stekla veliku popularnost proteklih godina u javnosti kao bivši psiholog španskih klubova (Barselona, Atletik Bilbao i Selta), kao i ljubljanske Olimpije. Portal "Fakenews" napisao je da je to sve "laž".

Saša Sredanović dala je izjavu za Kurir u kojoj je govorila o optužbama na svoj račun:

- U konsultaciji sam sa svojim advokatima. Nisam medijska ličnost, ja sam lekar po struci. Jedina sam sa ovih prostora koja je uspela u svemu tome. Zašto sam nekome zasmetala, ne znam. Taj "fejk tragač" tražio je moju izjavu i ja sam rekla da mu ne dam. On je tada rekao da je dobio mejl od nekog čitaoca i da je na osnovu toga počeo da istražuje. Sve što je rečeno o meni je apsolutna laž. Demanti ne dajem, niti smatram da treba da ih dajem, niti želim da se pravdam bilo kome. Ugovori su pravno zaštićeni i ovim činom su udarili na moj kredibilitet, privatan i poslovni život.

Saša Sredanović
foto: Printskrin/Instagram

Na svom instagram storiju, Saša Sredanović je napisala:

- Obaveštena sam da je u medijski prostor plasiran tekst sa portala "Fake news tragač" od strane Igora Kosanovića koji sadrži netačne, a lako proverljive činjenice koje se tiču mog ličnog i profesionalnog života, te ovim putem obaveštavam javnost o ovome. Istovremeno skrećem pažnju medijima da je protiv istih pokrenut odgovarajući sudski postupak za naknadu štete, te će biti pokrenut i protiv svakog drugog medija koji bi preneo ove netačne informacije, bilo u delu, ili celosti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track