BERLUSKONI OBEĆAO IGRAČIMA PUN AUTOBUS PROSTITUTKI AKO POBEDE JUVE! Stara dama je pala, a obećanje?! Silvio: Dobio sam 100 poziva!
Foto: Twitter/Monza, EPA/Riccardo Antimiani

hit

BERLUSKONI OBEĆAO IGRAČIMA PUN AUTOBUS PROSTITUTKI AKO POBEDE JUVE! Stara dama je pala, a obećanje?! Silvio: Dobio sam 100 poziva!

Fudbal -

Momci su bili silno motivisani za trijumf u Torinu...

Vlasnik italijanske Monce, čuveni Silvio Berluskoni, dao je šokantno obećanje svojim fudbalerima na božićnoj proslavi kluba.

On je javno obećao igračima da će im poslati pun autobus prostitutki u svlačionicu ako uspeju da sruše nekog italijanskog velikana.

"Igračima sam dao i dodatnu motivaciju... Obećao sam da ću im, ako pobedimo Milan, Juventus ili neki od većih klubova, poslati pun autobus prostitutki u svlačionici", rekao je nedavno 86-godišnji Berluskoni.

Došlo je vreme da Silvio ispuni obećanje, pošto je Monca u nedelju napravila senzaciju u Torinu - ubedljivo su slavili protiv Juventusa (0:2).

Naravno, svi su se odmah setili kontroverznog obećanja.

"Dobio sam više od 100 telefonskih poziva u kojima su mi tražili da održim reč", otkrio je za "La Republiku" Berluskoni.

Zanimljivo, odmah nakon trijumfa na zvaničnom Tviter nalogu Monce objavljena je fotografija autobusa parkiranog ispred stadiona Juventusa. Opisa nije bilo, ali svima je jasno na šta su aludirali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track