SEKU SANOGO NA PUTU ZA PARIZ: Navijači Crvene zvezde će biti tužni, fudbaler napustio Marakanu! Klub će zaraditi!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

da se ne ljubimo

SEKU SANOGO NA PUTU ZA PARIZ: Navijači Crvene zvezde će biti tužni, fudbaler napustio Marakanu! Klub će zaraditi!

Fudbal -

Priča između Crvene zvezde i Sekua Sanoga završena je posle tri godine. Snažni i robusni defanzivni vezni napustio je Marakanu.

Seku Sanogo
foto: www.crvenazvezdafk.com

Seku Sanogo igrao je veoma malo kod trenera Miloša Milojevića i shodno takvoj situaciji, posle razgovora sa upravom kluba, prihvatio je da napusti Crvenu zvezdu. Karijeru nastavlja u Francuskoj, u drugoj ligi, gde će igrati za Pariz. Klubovi su dogovorili šestomesečnu pozajmicu. Pariz se nalazi na 11. poziciji u prvenstvu, a dres ovog kluba nosila je i legenda Zvezde Dragoslav Šekularac. Crvena zvezda će zaraditi 100.000 evra od pozajmice.

Fudbaler iz Obale Slonovače ima 33 godine, a prethodnih sezona imao je velikih problema sa povredama. Iako je dobro radio u Turskoj na pripremema, nije naterao struku da promeni mišljenje o njemu.

Odlaskom Sekua Sanoga, Crvena zvezda ostaje sa samo jednim fudbalerom na poziciji zadnjeg veznog - Srđanom Mijailovićem. Na tom mestu mogu da odigraju Nenad Krstičić, Slavoljub Srnić i Kings Kangva, mada svoj trojici defanziva nije u opisu posla. S toga, vrlo je moguće da Crvena zvezda reaguje pred kraj prelaznog roka.

Seku Sanogo
foto: www.crvenazvezdafk.com

Seku Sanogo stigao je na Marakanu u januaru 2020. iz Al Itihada. Kada je dobio raskid ugovora sa saudijskim klubom na sudu u Lozani, potpisao je saradnju sa Crvenom zvezdom. Za crveno-bele je odigrao 60 utakmica i dao četiri gola. Posebno se isticao igrama u Evropi i derbijima sa Partizanom, zbog čega je i stekao naklonost Delija.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track