SINIŠA MIHAJLOVIĆ IDE U VEČNOST: Sve je spremno za oproštaj od legendarnog fudbalera Crvene zvezde
Foto: Printskrin/Instagram

svi na marakanu

SINIŠA MIHAJLOVIĆ IDE U VEČNOST: Sve je spremno za oproštaj od legendarnog fudbalera Crvene zvezde

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde, navijači i celokupna srpska sportska javnost sutra od 16.00 časova oprostiće se od Siniše Mihajlovića na stadionu "Rajko Mitić".

Siniša Mihajlović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sprema se spektakularna koreografija, a oproštaju od legende kluba prisustvovaće i dvojica sinova Siniše Mihajlovića Dušan i Nikolas, kao i rođeni brat Dražen. Supruga Arijana, ćerke Viktorija i Virdžinija, kao i treći sin Miroslav ne mogu da dođu u Beograd zbog obaveza.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu će izaći na teren sa podignutim kragnama na dresovima, sve u čast Siniše Mihajlovića jer je on voleo da na taj način nosi dres. Ovaj predlog prihvatiće i fudbaleri Vojvodine, kluba kojeg je Siniša takođe voleo i poštovao.

Siniša Mihajlović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ulaz na utakmicu je besplatan, dovoljno je samo da svako od navijača ponese svoj šal. Domaćin je spremio i specijalne karte za ovaj meč, koje će svaki navijač moći da dobije i čuva kao uspomenu na oproštaj od Siniše Mihajlovića.

FK Crvena zvezda sinimila je i nekoliko spotova vezanih za utakmicu u subotu, a jedan od njih je i ovaj koji vam predstavljamo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track